Vælg en side
SPAR op til  18%

Aclima Lightwool Long Pants DAME – SORT

489,00 kr.

Aclimas tynde lange underbukser i 100 % merinould der varmer og som leder fugten væk fra kroppen. Merinoulden er også lugtafvisende

Varenummer (SKU): 3236452q642364WM Kategorier: , , Brand:

Beskrivelse

Lange underbukser i 100% merinould

Tynde lange underbukser produceret i 140gr / kvm merinould
Den store fordel ved Merinould er at de svedlugtende bakterier dræbes.

Aclimas Lightwool lange underbukser varmer godt og er virkelig tynde og behagelige. Da de er så tynde passer de meget godt som et første lag under stramt tøj.

Lightwool er Aclimas seneste serie, fremstillet af 17,5 Micron fint merinould, i allerfineste kvalitet.
Uldtøj behøver ikke at blive vasket så ofte, lad det bare hænge og luftes et stykke tid, så er de som nye igen.

Svedtransporterende og lugtafvisende

Merino ulden er et fremragende svedtransportende materiale , der sørger for at lede fugtigheden væk fra huden, så du holdes varm. Merino ulden er også lugtafvisende, og du behøver derfor ikke vaske bukserne så tit som alle almindelige lange underbukser.
Lightwool er Aclimas letteste merino uld serie, hvilket gør ulden finere og blødere mod huden end de andre serier. Underbukserne egner sig både til vinter og sommer da ulden virker både kølende og varmende, hvilket er perfekt til det danske sommervejr der skifter hele tiden.

Egenskaber ved Merino uld

Merino uld er et miljøvenligt stof og Keratinen i merinofiberen gør den let flammehæmmende, men udover det beskyttelser ulden dig også imod uv stråler. Uldunderbukserne egner sig derfor godt til både hverdagsbrug og udendørsaktiviteter, men også som det perfekte tilbehør på din skiferie eller lange vandreture i fjeldet.
Merinould er fremstillet af genanvendelige materialer med stor respekt for dyrevelfærd og mindst mulig påvirkning af økosystemet.

Aclima er et norsk firma, der har 4 generationers erfaring med at fremstille kvalitets uldundertøj, som holder masser af nordmænd varme om vinteren.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg
Størrelse

Large, Medium, Small, XS

Produktdetaljer

Specifikationer
– Uldundertøj – underbukser
– Kan vaskes på 40 grader
– Flade sømme, undgå slid på huden
– Materiale: 100 % merinould,
– Vægt: 140g/m2