Vælg en side

Calazo Høyfjellskart Glittertind – Detaljeret kort

159,00 kr.

Utroligt detaljeret kort over området i og omkring Glittertinden, Norges næsthøjeste / højeste top

På lager

Varenummer (SKU): 9789188779670 Kategori: Brand:

Beskrivelse

O-løbskort til Glittertind?

Calazo’s kort over Glittertind er udført i 1:20.000, hvilket er lige så detaljeret, som havde kortet skulle bruges til orienteringsløb.
Og det er der en helt særlig grund til.
Er du først kommet til Jotunheimen, så skal du helt sikkert også op over Glittertinden, som er Norges højeste / næsthøjeste tinde, og nøgleordet her er sikkerhed.
For turen til toppen er i sig selv ikke svær, men med de mange glethcere / breer, klipper og stejle skråninger kan det være en god idé at kunne navigere sikkert omkring.
Kortet viser naturligvis de markerede vandreruter op til tinden, og til de omkringliggende lokationer
Det detaljerede kort giver derfor også mulighed for at du selv finder en rute fra eksempelvis Glitterheim til Spiterstulen, hvis du ikke vil over Glittertind.

Historien om Calazo Forlag og deres kort

Calazo Forlag er en virksomhed der er startet i Sverige i 2007 af Fredrik Hjelmstedt og Jonas Sundvall, 2 friluftsnørder, der manglede nogle guider da de ville udforske områder i deres hjemland.
Da de ikke kunne finde nogle bøger, skrev de sammen de 2 første bøger: Svenska Toppturer og Stockholms friluftsliv.

Det var en succes!

Og derfra gik det stærkt.
Idag er der omkring 80 guidebøger og cirka 200 forskellige friluftskort over både Danmarks, Sveriges, Finlands og Norges mest populære friluftsområder.
Da først Fredrik og Jonas gik igang med Danmark, var det oplagt først at tage fat i nogle af vores største naturperler: Møns Klint og Silkeborg.

Siden da er flere områder kommet til, bl.a. Kyst til Kyst-stien, Søhøjlandet, Hærvejen, Mols Bjerge og Thy samt kort over Øhavsstiens samlede strækning på 220 kilometer.
-Og flere vandrekort kommer hele tiden til 🙂

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

Specifikationer:- Målestok: 1:20.000 - 5 cm på kortet er 1 km i virkeligheden - Sprog: Norsk - Materiale: Vandafvisende Tyvek - Dækker: Område i Jotunheimen - Spiterstulen, Glitterheim, Visdalen, Trollsteinhøe, Glittertinden, Trollsteineggje, Veobreen, Leirhøe og Ryggjehøe.