Vælg en side
21% SPAR

Calazo Møn & Camønoen

Original price was: 159,00 kr..Current price is: 125,00 kr..

Fantastisk detaljeret kort der viser bl.a. Camønopauser, lejrpladser, shelters, teltningsområder og meget mere

På lager

Beskrivelse

Camønoen – en dansk pilgrimsrute

Det var jo nærliggende – det lå jo lidt i ordet: Camino, at lave sin egen danske version, som derved blev til Camønoen.
Og Camønoen har danskerne virkeligt taget til sig.
Derfor har Calazo naturligvis også med deres kort, lavet en detaljeret beskrivelse af Camønoen på Møn så du let kan planlægge en tur.

Der findes på nettet utroligt mange turforslag til Camønoen, og den kan naturligvis både vandres og du kan tage den på cykel.
Kortet er dejligt detaljeret i størrelseforholdet 1:25.000, så du let kan finde de spots som du måske har fået udstukket som turforslag.

Camønoen kan godt vandres eller cykles på en weekend og har du brug for hjælp til at planlægge din tur yderligere, kan du på nettet let finde et bureau som kan hjælpe dig på pilgrimsruten.

Calazo Møn & Camønoen er så detaljeret beskrevet. Der er blandt andet markeringer på kortet for Camønopauser, shelters og frie teltningsområder. Såvel som lejrpladser, vandposter og er du på cykel, er der både vist MTB spor og cykelruter. De hårdt tiltrængte vandposter for både cyklende og vandrende er naturligvis også markeret på Calazo’s kort.

Historien om Calazo Forlag og deres kort

Calazo Forlag er en virksomhed der er startet i Sverige i 2007 af Fredrik Hjelmstedt og Jonas Sundvall. 2 friluftsnørder, der manglede nogle guider da de ville udforske områder i deres hjemland.
Da de ikke kunne finde nogle bøger, skrev de sammen de 2 første bøger: Svenska Toppturer og Stockholms friluftsliv.

Det var en succes!

Og derfra gik det stærkt.
Idag er der omkring 80 guidebøger og cirka 200 forskellige friluftskort over både Danmarks, Sveriges, Finlands og Norges mest populære friluftsområder.
Da først Fredrik og Jonas gik igang med Danmark, var det oplagt først at tage fat i nogle af vores største naturperler: Møns Klint og Silkeborg.

Siden da er flere områder kommet til, bl.a. Kyst til Kyst-stien, Søhøjlandet, Hærvejen, Mols Bjerge og Thy samt kort over Øhavsstiens samlede strækning på 220 kilometer.
-Og flere vandrekort kommer hele tiden til 🙂

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

Specifikationer: – Målestok: 1:25.000
– 4 cm på kortet er 1 km i virkeligheden
– Sprog: Dansk, Tysk og Engelsk
– Materiale: Vandafvisende Tyvek
– Kortet dækker Camønoen og Møn