Vælg en side
31% SPAR

Coghlans Cast Iron Broiler

Original price was: 289,00 kr..Current price is: 199,00 kr..

Coghlans Cast Iron Broiler i støbejern med træhåndtag der kan tages af så den bliver nemmere at rengøre. Laver en burgerbøf eller kyllingebryst af gangen.

På lager

Beskrivelse

Coghlans Cast Iron Broiler

Coghlans Cast Iron Broiler er ideel til at stege burger bøffer med. Burgerjernet er udstyret med et gitter på begge sider, så fedtstof kan løbe ud under tilberedning. Du kan også tilberede mange andre ting, så som kyllingekød eller grøntsager.

Burgerjernet er fremstillet af støbejern og udstyret med et solidt træ håndtag. Støbejernet gør den nemmere at rengøre efter brug og forhindre maden  i at sætte sig for godt fast.

Træskæftet er køligt at holde på mens du løfter jernet af bålet. På den måde undgår du at bruge bålhandsker. De to sider af Broileren kan også skilles ad så det hele bliver meget nemmere at rengøre. Det samme gælder de to stålhåndtag som er lige til at skue af.

Leder du efter andet båludstyr så se vores udvalg HER.

Læs mere om produktet HER.

Vedligeholdelse af støbejern

Skyl Støbejernsprodukter med varmt vand før du bruger dem første gang. Opvaskemaskine frarådes – støbejerns gryder og pander bør altid vaskes i hånden uden brug af sæbe.
Hæld aldrig koldt vand på et varmt støbejern for at køle det ned, da det kan forsage revner i materialet.
Undgå også at tilberede syreholdigt mad som citroner eller Lime de første 3 gange da patina belægningen har behov for at hærde ordentligt. Patina er en non-stick belægning som produceres over tid, fra olier eller fedtstof når du tilbereder mad.

Efter du har rengjort din støbejernspande skal den tørres af grundigt da lufttørring kan forsage rust over tid. Ved regelmæssig smøring af støbejernet Med Petromax Care Conditioner vedligeholder du Jernets beskyttende lag.

Produktdetaljer

‘- Håndtags længde: 52 cm
– Vægt: 950 gram
– Støbejern med træhåndtag
– Total længde 66 cm
– Med instruktioner og opskrifter
– Brudt hængseldesign (nemmere rengøring)