Vælg en side
SPAR op til  50%

Grip Operator arbejdshandsker

34,50 kr.

Grip Operator arbejdshandsker med gummi håndflader, som sikre dig et godt greb og våde glatte genstande, samt beskyttelse mod skarpe genstande.

Varenummer (SKU): 1458752WM Kategorier: , ,

Beskrivelse

Grip Operator arbejdshandsker

Grip Operator arbejdshandsker giver dig et godt greb, samtidig med at det beskytter dine håndflader mod splinter eller skarpe genstande. De skridsikre håndflader gør handskerne gode til at binde reb eller snøring.
Såvel som håndtering af våde og glatte objekter, så som rør eller glas.

Handskerne er dansk udviklet og specielt designet til håndtering af våben eller andre værktøjer. De er derfor ideelle hvis du skal på jagt eller arbejde i haven. De egner sig også godt til sportsskytter, Politi og redning eller friluftsentusiaster.

Fås i flere størrelser Medium large eller XL.

Se vores udvalg af handsker og huer HER

Hold varmen i soveposen med en hue

Vidste du at håndflader, fødder og hoved er de steder på kroppen som afgiver mest varme. Selvom det hver især kun er 10% varmetab, så er det stadig betydeligt når du prøver at holde varmen. Herved kan et par vanter beskytte dine fingre mod kulde, når du sover i telt om vinteren.

Selvfølgelig kan du også bruge fingervanterne om dagen under forskellige aktiviteter. Men hvis du er en frossenpind er det værd at overveje, at beholde handskerne på i soveposen. Når dit hoved, fingre og fødder holdes varme, vil varmen ikke undslippe og vil i stedet blive ført tilbage til kroppen. På den måde undgår du et stort varmetab når det er koldt.

Yderligere information

Størrelse

Large, Medium, XL

Farve

Brun, Camouflage

Produktdetaljer

‘- Fås i flere størrelser: M/8, L/9, XL/10