Vælg en side

Light My Fire – FireLighting Kit BIO – GRØN / BRUN

189,00 kr.

FireLighting Kit BIO båltændingsæt

På lager

Varenummer (SKU): 7331423011407 Kategorier: , , Brand:

Beskrivelse

Stryg 3.000 gange

Denne her Light My Fire FireLighting Kit BIO båltændingsæt består af Tinder-on-a-Rope til lave træspåner, Swedish Firesteel 2.0 til at udvikle gnister og Grandpa’s FireFork til at holde maden over bålet uden brug af ståltråd.

Light My Fire FireLighting Kit BIO har en vægt på 0,68 kg og er fremstillet i biobaseret plastik fra GMO fri majsplanter.
Det virker perfekt i al slags vejr, også i regnvejr og kan stryges op til 3.000 gange og skaber gnist som er 3.000 grader varmt.

Light My Fire – FireLighting Kit BIO er lavet af stubbe af bæredygtige Caribbea Pine-stubber med 80% harpiksindhold. Dette gør det let lyser selv når det er vådt, har ingen kemiske additiver, og det brænder i lang tid. Dette sæt indeholder også bedstefars FireFork

Praktisk lille redskab på turen, som med stor fordel bør indgå i overlevelsessættet.
Oprindeligt udviklet til det svenske forsvarsministerium og anvendes af en række hære rundt omkring i verden, og er blevet til en favorit blandt overlevelse eksperter, fangere, fiskere og campister. Dens 3.000 ° C gnist gør båltænding let i al slags vejr.

Det har også fundet vej til spejderhytter og er efterhånden fast bestanddel i ethvert Trangia sæt, til tænding af både sprit og gas.

TIP

At lære at tænde ild med et ildstål, er nærmest en basal kunden og har du børn med på tur, er det også en sjov aktivitet at lære børn ildtænding. For at få hurtig succes kan du enten finde en dunhammer og smuldre hovedet, eller find noget gør birkebark og skrab smuldre af barken. Både smuldre og dunhammer hoved antændes meget let. Finder du siv, har tændstålets gnist taknemmelig let ved at fænge til siv.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

Specifikationer:- Vægt: 0.68 kg Komplet sæt: - Let at bære - Inkluderer praktisk CircBag til nem opbevaring - Svensk FireSteel 2.0 scout - Fungerer, når det er vådt og blæsende vejr - Kan stryges op til 3 000 strejker - Indbygget nødfløjte - Rejse sikkert - Grib venligt design - Biobasereret Bioplastic - Lavet i Sverige - Inkluderer praktisk CircBag til nem opbevaring Bedstefarens FireFork: - Let at bruge - Smart design holder mad fast - Sikkerhededæksel til opbevaring - Biobaserede Bioplaster - Lavet i Sverige - Tinder-on-a-Rope - Let at lyse, selv når det er vådt - Naturlig brandstarter - Pålidelig - Effektiv varm flamme