Vælg en side
SPAR op til  7%

Nordisk Njord Bag 90L – Duffel bag

Original price was: 699,00 kr..Current price is: 649,00 kr..

Nordisk Njord Bag 90L – Duffel bag eller rejsetaske fra Nordisk, med et stort opbevaringsrum samt lynlåslomme. Slidstærk og robust og kan forvandles til rygsæk.

Varenummer (SKU): 57033840WM Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Slidstærk og vandafvisende rejsetaske fra Nordisk

Nordisk Njord Bag 90L – Duffel bag egner sig til både vandre og weekendture i det fri, samt til hverdagsbrug. Er fremstillet af slidstærkt Technical Cotton Ripstop-materiale, Som holder til mange lejr eller vandreture. Tasken er ligeledes fremstillet i jordnære farver som ikke skiller sig for meget ud med resten af dit gear.

Taske med mange opbevarings rum

Nordisk Njord Bag 90L – Duffel bag består af et stort som åbnes hele vejen op så du nemmere kan finde dine ting. Spændestropperne kan komprimere volumen hvis du ikke bruger hele taskens rumfang. Du kan også nemt skifte fra duffel til rygsæk med de aftagelige, polstrede skulderstropper. Eller du kan tage den over den ene skulder med den diagonale rem, f.eks hvis du vil bruge den på weekendtur med familien.

Rygsækken har to håndtag samt en praktisk sidelomme med lynlås til værdipapirer. Mangler desværre billeder af den grå taske som er mere sandfarvet.

Yderligere information

Vægt 0,8000 kg
Farve

Grå, Grøn

Produktdetaljer

– Vægt: 1160 gram
– Volumen: 90 liter
– Mål: 78 x 40 x 36 cm
– Farver: Four Leaf Green Clover (army grøn), Simply Taupe (grå/sand)
– Materiale: 65% polyester, 35% bomuld Ripstop