Vælg en side
23% SPAR

Nordisk packing cube set

Original price was: 259,00 kr..Current price is: 199,00 kr..

Nordisk packing cube set består af to poser med lynlås på 3,5 liter samt en større på 7 liter, Sammen stables de fint oven på hinanden til en stor firkant.

På lager

Varenummer (SKU): 5703384083779 Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Nordisk packing cube set

Nordisk packing cube set er genial opbevaring af skjorter t-shirts eller bukser. Sættet består af 3 opbevarings tasker eller poser med mesh i siden. Myggenettet sørger for at fugtigt tøj ikke bliver jordslået og kan tørre mens du er på farten. Ideelt til camping eller lejrturer hvor du bliver både våd og beskidt.

Sættet består af to tasker/poser med lynlås på 3,5 liter samt en større på 7 liter. Sammen stables de fint oven på hinanden til en stor firkant i bagagerummet. Opbevaringsposerne kan også ligges ned i en stor kuffert (evt Skara geartasken), hvis du ønsker at separere dit beskidte og rene tøj fra hinanden.
Eller hvis i er flere personer om samme kuffert.

Tasken er fremstillet i et letvægts materiale med strækbart trådnet, i tilfælde af der skulle være behov for ekstra plads. Et webbing håndtag er udstyret på hver taske, så du nemmere kan bære rundt på dem.

Når du er hjemme kan poserne bruges som organiseringsmulighed  af diverse beklædningsgenstande, som badetøj, huer, handsker eller tørklæder som du ikke bruger til daglig.

Produktdetaljer

– Længde:25 cm – Bredde:18 cm – Dybde:8 cm – Pakkevolumen: 2 x 3,5 og 1 x 7 – Vægt: 220 g – Materiale: Mesh, Polyester