Vælg en side
27% SPAR

Nordisk Utgard Sky 13.2

7.499,00 kr.

Nordisk Utgard Sky 13.2 et lækkert 6 personers glampingtelt med sky funktion. Forvandler halvdelen af teltet til en baldakin/halvtag.

På lager

Beskrivelse

Nordisk Utgard Sky 13.2 det perfekte glampingtelt

Nordisk Utgard Sky 13.2 giver dig en ny og anderledes måde at slå lejr på. Siderne på teltet kan nemlig foldes op, så du kan danne en baldakin eller halvtag foran dit telt. Hvilket giver dig et opholdssted på de varmere dage så brisen nemt kan passere.

Lyn blot gulvet af og rul det op. Dette virker dog kun på den ene halvdel af teltet, så du kan derfor ikke fjerne alle siderne på teltet.
Der følger to fritstående teltstænger med, som til forskel fra det almindelige Utgard telt ikke stikkes igennem teltloftet, men i stedet sættes fast i en lomme på baldakinen. Spænd derefter det hele fast ved hjælp af barduner.

Teltet ligner et ganske almindeligt Utgard 13.2 telt, blot med flere opsætningsmuligheder.
Kvaliteten på teltet har derfor ikke ændret sig.
Så hvis ikke du bruger sky funktionen, vil teltet fungere som et almindeligt Utgard telt.

Teltet har plads til 6 personer og to kabiner kan tilføjes. Ligeledes kan du tilkøbe en forstærket bund, som beskytter din teltbund mod skader fra sten og grene.

Sovetelt om natten og samlingstelt om dagen

De 2 kabiner fjernes let så teltet kan benyttes som aktivitetstelt, hvis der er behov for at holde sig indendørs.
Dermed er der mange muligheder for at benytte teltet til mange formål.
En fed detalje ved Nordisk Utgard er, at teltets hvide overflade, og materiale: en bomulds/polyester blanding, giver en køligere oplevelse indenfor, end udenfor på meget varme sommerdage, hvor solen står direkte på teltet.

Oplagt som familietelt eller til glamping

Flere og flere får øjnene op for bomuldstelte og deres gode egenskaber og Nordisk Utgard er bl.a. ved at at blive et populært familietelt på campingturen.
Eller man kan som par vælge at tage afsted og indrette teltet i “Glamping-stil” med med tæpper, møbler og evt. en brændeovn.

Fantastisk indeklima – og vandtætte

Bomuldstelte giver et fantastisk indeklima i forhold til et nylontelt, da det er åndbart.
Bomuldstelte ER vandtætte – Når bomuld bliver vådt, lukker stoffet til, og bliver dermed vandtæt.
Undgå dog at røre ved teltdugen, for så bryder man “spændingen” og vandet finder vej ind i teltet.

Bomuldstelte kan naturligvis bruges til andet end glamping og spejder/familieture, f.eks. er institutioner er ved at få øjene op for de store bomuldstelte, som ekstra ude plads og til aktiviteter.

Brændeovn i teltet

En af de helt store hit, er brændeovn i teltet.
Du skal selv forestå indgrebet i teltet, men har du først fået lavet hul og installeret brændeovnen, er der næsten ikke noget mere hyggeligt, end sidde indenfor i varmen, og hygge ved flammerne og varmen.

 

Se Nordisk Utgard Sky filmen her:

 

5 gode grunde til at vælge bomuldstelt

 1. Bedre åndbarhed: Bomuldstelte er meget åndbare og tillader luft at cirkulere frit både gennem bomuld og gennem døre og vinduer. Dette hjælper med at forhindre kondens og forbedrer samtidig luftkvaliteten inde i teltet.
 2. Isolering: Bomuld er et naturligt isolerende materiale og kan hjælpe med at holde teltet varmt om natten.
  Det skal bemærkes at effekten er meget svag, medmindre du eksempelvis har en teltovn – i så fald vil du mærke isoleringen i bomulden ganske tydeligt.
  Det kan også hjælpe med at holde teltet køligt i varme vejrforhold, da bomuld absorberer og frigiver fugt, hvilket du særligt kan mærke på meget varme sommre i Danmark med høj luftfugtighed.
 3. Holdbarhed: Bomuld er kendt for sin gode holdbarhed og kan modstå hårde vejrforhold bedre end nogle andre teltmaterialer.
  Stoffet er også mere modstandsdygtigt over for UV-lys, hvilket betyder, at det kan holde farven og ikke falmer så hurtigt.
  Dette er en af årsagerne til, at Bomuldstelte er meget populære Nord for polarcirklen.
 4. Komfort: Bomuldstelte har en blødere og mere behagelig fornemmelse end nogle syntetiske telte. Det kan give en mere afslappende og behagelig søvnoplevelse.
 5. Glamping: Overnatning i et bomuldstelt giver en mere naturlig og autentisk campingoplevelse.
  Bomuldstelte har været brugt i årtier til camping og friluftsliv, og de kan give en følelse af tradition og historie, der kan være beroligende og opmuntrende for campister. Derudover kan bomuldstelte give en mere intim forbindelse med naturen, da et bomuldstelt tillader naturligt lys og lyde at filtrere ind i teltet, hvilket kan skabe en mere afslappende og beroligende atmosfære.
  Det er blandt andet af denne årsag, at ordret Glamping blev opfundet 🙂

Yderligere information

Vægt 25,0000 kg

Produktdetaljer

‘- Materiale: 65 % polyester, 35 % bomuld
– Vandsøjletryk (bund): 10.000 mm
– Vægt: 23,1 kg (telt)
– Mål: 430 x 295 x 240 cm
– Pakkemål: 31 x 103 cm
– To indgange
– 2 stk Vinduer med myggenet der kan rulles op
– Opdateret side vindue
– Meshpaneler for god ventilation og åndbarhed
– Justerbare midter-teltstænger
– Sky funktion
– Pinfree teltstænger, sættes fast i en lomme i teltloftet fremfor igennem det. OBS AFHENTNINGSPRIS – Kontakt os for særskilt forsendelsespris – Det er muligt at tilkøbe 2 kabiner og bund OBS BUND SKAL KØBES SEPARAT