Vælg en side
25% SPAR

Omnia – Løft til Omniaform

Original price was: 199,00 kr..Current price is: 149,00 kr..

Omnia – Løft til Omniaform et stålhånd som du sætter i spænd mellem hullet på din Omniaform. Undgå at brænde fingrene når du skal have formen ud.

På lager

Beskrivelse

Omnia – Løft til Omniaform

Omnia ovn er blevet meget populær til bagning og endda madlavning på gaskomfur. Det kan dog være svært at sætte bageovnen fra dig på et bord eller lignende uden du laver mærker.

Derfor har Omnia fremstillet dette smarte Omnia – Løft til Omniaform så du nemt kan løfte formen ud uden at brænde fingrene.

hanken passer til både den originale bageform samt maxi pan.

Hanken er nem enkel at benytte. bare pres de to stål pinde ind i hver side og sæt den ned i hullet på Omniaformen. Giv derefter slip så hanken sidder i spænd og du kan løfte formen ud af Omnia ovnen.

Placere Formen på et bordskåneren så du ikke laver mærker på bordet. Selve håndtaget er udstyret med silikone så du har et blødere og mere behageligt greb som ikke bliver varmt.
Desuden så skader håndtaget ikke non-stick beklægningen.

Du kan også se vores udvalg af Omnia produkter HER. Bla. bøger med nemme opskrifter specielt egnet til Omnia bageovnen, samt andet tilbehør, som et termometer og bordskåner.

Omnia bageovn – på Trangia

Du havde nok gættet det – ja Omnia bageovn kan bruges oven på et Trangia sæt med gasbrænder.
Princippet bag Omnia bageovn virker nemlig ved, at den varme luft stiger op i midten – i hullet – i formen, og trækker under låget ned oven på indholdet.
Det betyder at indholdet i Omnia bageovn opvarmes fra 3 sider – fra neden, fra siden og fra oven.
Det er naturligvis også muligt at tilberede råvarer direkte i Omniaovnen, faktisk som en gryde , med hul i, men kan stadig lade-sig-gørlig 🙂

Omnia opskrifter

Med Omnia bageovn kan du faktisk lave mange ting.
Der medfølger et lille hæfte der indeholder brugsanvisning og en del opskrifter.
Kunne du tænke dig eksempelvis Kylling med Ris, Skinketærte, Svinemørbrad med bacon og ostefyld, eller Timianbrød, ja så finder du disse opskrifter, til din Omniaovn i det omtalte hæfte.
Efter at have prøvet Omniaovnen lidt, kan vi kun sige, at det er rimeligt let, at lave mad i ovnen.

 

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

‘- Vægt: 150 gram
– Højde: 230 mm
– Materiale: Elektropoleret rustfrit stål, Ø 3,0 mm, kvalitet SS 304. Bærehåndtag af sort silikone