Vælg en side
21% SPAR

Origins Folieunderlag

Original price was: 189,00 kr..Current price is: 149,00 kr..

Origins Folieunderlag med vandtæt aluminiums underside og varmereflekterende egenskaber.

På lager

Beskrivelse

Origins Folieunderlag

Origins Folieunderlag er et komfortabelt, ekstremt let og isolerende underlag med PE- skumindsats, med aluminiumsbelægning på begge sider. Fremstillet af kraftigt stof og udstyret med 2 elastiske stropper som gør det nemmere at transportere. Velegnet til kolde og våde overflader, til at forbedre isoleringen af luftmadrasser eller lignende.

Skal du på lejertur eller vandre i det fri kan det være en fordel at medbringe en god isoleringsmåtte. Beskytter din bagdel mod varme eller kolde overflader. Våde græsområder er heller intet problem, eftersom underlaget er vandtæt, hvilket skyldes den aluminiumsbelagte underside.
Stil din oppakning på underlaget når du slår lejer. Eller brug det som ekstra beskyttelse under dit oppustelige liggeunderlag, så du undgår det punktere.

Med varmereflekterende folie

Underlaget er fremstillet med den patentanmeldte varmereflekterende aluminiumsoverflade, som reflekterer strålevarmen tilbage mod kroppen, hvilket giver en optimal isoleringseffekt op til 20% bedre end almindelige skumunderlag. Måtten kan også bruges som et almindeligt liggeunderlag til brug på f.eks græsplæner, da det er blødere end f.eks en hård skovbund.

Tip til brug af folietæppe

Er du på tur eksempelvis i fjeldet over trægransen, er der meget mos og lyng – samler du en masse af dette til et sengeleje, er folieunderlaget genialt – du ligger blødt og varmt hele natten.
Også her i danske skove, kan du lave en “seng” med eksempelvis granris nederst mod jorden, og blade ovenpå – og derefter folieliggeunderlaget øverst 🙂

Se vores samlede udvalg af liggeunderlag HER.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

‘- Vægt: 200 gram
– Længde: 190 cm
– Bredde: 60 cm
– Tykkelse: 0,4 cm
– Materiale: Polyethylenskum, aluminium belagt
– Pakningsstørrelse: 60 x 18 cm