Vælg en side
14% SPAR

Origins Tasse Kuksa – Closed handle 200 ml

Original price was: 139,00 kr..Current price is: 119,00 kr..

Origins Tasse Kuksa – Trækop 200 ml er et miljøvenligt trækrus i finsk design med en praktisk lædersnor og to huller på hanken til fingrene.

På lager

Varenummer (SKU): 4021504283740 562011 Kategorier: , , Brand:

Beskrivelse

Origins Tasse Kuksa Miljøvenlig trækop

Origins Tasse Kuksa – Trækop 200 ml i finsk design med ergonomisk hank. Leveres med en praktisk lædersnor. Perfekt til at nyde kaffe, te eller noget stærkere på farten.
En stilfuld gaveide til udendørs entusiasten. Den miljøvenlige trækop er 100 % nedbrydelig og nem at rengøre med varmt vand.
Koppen er desuden lavet i hårdt træ som gør den næsten umulig at ødelægge, hvilket er en af årsagerne til at denne trækop er det fortrukne valg blandt friluftsmennesker.

Hæng koppen fast på rygsækken

I forhold til vores andre trækopper er Tasse Kuksa udstyret med to huller til dine fingre så du har et sikkert greb mens du drikker.
Desuden er trækoppen udstyret med en lædersnor så du kan hænge den fast bag på rygsækken mens du går. På den måde undgår du at finde koppen frem fra tasken hver gang du holder hvil.

Der er flere fordele ved at vælge en trækop, f.eks så fryser læberne ikke fast på koppen når det er minus grader, og så virker træet også isolerende på varme såvel som kolde drikke.

Tasse Kuksa kræver at du smøre træet med med mandel eller linolie. Andre foretrækker at stænke koppen med alkohol den første gang. Vedligeholdelse er nødvendigt så træet ikke tørre ud, hvilket kan få træet til at slå revner.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

‘- Materiale: Gummitræ
– Mål: 15 x 8 x 6 cm
– Kapacitet: 200 ml
– Vægt: 190 g.
– 100% nedbrydelig
– Egnet til alle drikkevarer Undgå opvaskemaskine, varmt vand og sæbe, da det kan tørre træet ud.
Skal behandles med træolie engang imellem.