Vælg en side
SPAR op til  44%

Pinewood Abisko Brenton Woman´s

Original price was: 899,00 kr..Current price is: 499,00 kr..

Pinewood Abisko Brenton Woman´s funktionelle friluftsbukser i 4-vejs stretch, med gode ventilationsdele i sædet og i de nederste dele af benene.

Beskrivelse

Pinewood Abisko Brenton Woman´s

Pinewood Abisko Brenton Woman´s funktionelle friluftsbukser i 4-vejs stretch, med gode ventilationsdele i sædet og i de nederste dele af benene. Strammere pasform. Let i vægt. Vindtæt og vandafvisende. Udstyret med membran i sædet og fra knæene og ned. Design med fire lommer med lynlåslukning. Justerbar talje. Støvlekroge. Ingen tapede sømme. Behandlet med organisk og fluorcarbonfri imprægnering – Bionic Finish® Eco for ekstra vand- og smudsafvisende egenskaber. Velegnet til Allround, Fiskeri, Hundesport, Vandring.

Pinewood Outdoor beklædning

Pinewood er officielt grundlagt i 1996 af Rainer Rüssel.
Historien om Pinewood begynder i starten af ​​90’erne. Salget af Pinewood outdoor beklædning startede som for de fleste andre mærker i en meget lille skala:
først blev der solgt direkte fra kælderen i privaten
Bilen i garagen måtte flyttes ud på gaden for at skaffe mere plads til lager og da garagen gennem årene blev for lille, blev udhuset også taget i brug som lager.

Pinewoods koncept

Virksomhedens forretningskoncept er at levere kvalitet og værdi for pengene og give brugeren funktionelle produkter, der overbevisende kan tillade mærkets kunder at nyde deres fritidsaktiviteter uanset vejret.

Virksomhedens vision er at skabe et internationalt stærkt mærke i midt prissegmentet, hvor forbrugere i Europa ser mærket som deres naturlige og foretrukne valg blandt de mærker, der allerede er på markedet.
Virksomheden vil have salg i alle større europæiske lande med kerneforretning på hjemmemarkedet i Sverige og i de øvrige nordiske lande

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg
Størrelse

36, 38, 40, 42, 44

Produktdetaljer

– Ingen tapede sømme
– Let i vægt
– Tre-lags stof
– Ventilationslynlåse i siderne
– Fire-vejs stretch
– Benlommer med lynlås
– Tætsiddende pasform
– Justerbar talje
– Økologisk imprægnering-Bionic Finish® Eco for ekstra vand- og smudsafvisende behandling
– Plastikkrog i bunden til støvlen – Materiale: 72% polyamid, 20% polyester, 8% elastin.
– Kontrast 100% polyester.
– Vandsøjle: 18.000 mm
– Respiration: 22.000 g/m 2 /24 timer