Vælg en side
SPAR op til  50%

Pinewood Finnveden Hybrid Zip-off Women´s

Original price was: 1.099,00 kr..Current price is: 549,00 kr..

Pinewood Finnveden Hybrid Zip-off Women´s er Strækbare hybridbukser til kvinder med overlegen komfort. Med aftagelige ben så du kan bruge dem som shorts

Beskrivelse

Pinewood Finnveden Hybrid Zip-off Women´s

Pinewood Finnveden Hybrid Zip-off Women´s er Strækbare hybridbukser til kvinder med overlegen komfort. Perfekt til udendørsaktiviteter med meget bevægelse. Følger din krop under bevægelse og har en vokset finish der giver ekstra holdbarhed og vandafvisende egenskaber.

Ventilationslynlåsen er en fantastisk kølefunktion der giver dig ekstra luftcirkulation, når det er nødvendigt. Har en tæt pasform uden at virke klodsede.

På denne model kan du lyne benene af og bruge bukserne som shorts i stedet. Super smart til de varme sommerdage.  Du kan nemt lyne benene på igen når mørket og myggene kommer frem.

Pinewood Outdoor beklædning

Pinewood er officielt grundlagt i 1996 af Rainer Rüssel.
Historien om Pinewood begynder i starten af ​​90’erne. Salget af Pinewood outdoor beklædning startede som for de fleste andre mærker i en meget lille skala:
først blev der solgt direkte fra kælderen i privaten
Bilen i garagen måtte flyttes ud på gaden for at skaffe mere plads til lager og da garagen gennem årene blev for lille, blev udhuset også taget i brug som lager.

Pinewoods koncept

Virksomhedens forretningskoncept er at levere kvalitet og værdi for pengene og give brugeren funktionelle produkter, der overbevisende kan tillade mærkets kunder at nyde deres fritidsaktiviteter uanset vejret.

Virksomhedens vision er at skabe et internationalt stærkt mærke i midt prissegmentet, hvor forbrugere i Europa ser mærket som deres naturlige og foretrukne valg blandt de mærker, der allerede er på markedet.
Virksomheden vil have salg i alle større europæiske lande med kerneforretning på hjemmemarkedet i Sverige og i de øvrige nordiske lande

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg
Størrelse

38, 40

Produktdetaljer

– Voksbehandlet finish
– TC stretchstof for overlegen komfort
– Høj åndbarhed
– UV-beskyttelse
– 4-vejs stretch
– Vandafvisende finish
– Elastisk talje
– 2 benlommer med lynlås
– 2 frontlommer med lynlås
– Tætsiddende pasform
– Justerbar bund •
– Lynlåse i bunden til nemt at tage støvler på
– Plastkrog på indersiden af ​​benene i bunden til gaiterstøvler
– Lynlåsen kan også bruges som elastikstøvler
– Lynlåsen kan også bruges som elastikstøvler. afsluttet med elastisk snor
– Eco Friendly Treatment: Bionic Finish® Eco – Organisk fluorcarbon-fri imprægnering – for ekstra vandafvisende egenskaber. – Vægt: 660 gram (str. 38)
– Materiale: 96 % polyamid, 4 % elastan. Skalstof: 64% polyester, 34% bomuld, 2% elastan.