Vælg en side
SPAR op til  50%

Pinewood Finnveden Wildmark – Fritidsbukser til Herre

Original price was: 699,00 kr..Current price is: 349,00 kr..

Pinewood Finnveden Wildmark – Fritidsbukser til Herre i vind- og vandafvisende materiale. Med sidelommer og baglommer samt elastik i taljen.

Beskrivelse

Pinewood Finnveden Wildmark – Fritidsbukser til Herre

Pinewood Finnveden Wildmark – Fritidsbukser til Herre er fremstillet i et vind- og vandafvisende materiale. Med sidelommer og baglommer samt elastik i taljen. Perfekt til Jagt, fiskeri, lejrture, eller vandreturen. Samt Til diverse fritidsaktiviteter.

Bukserne fås kun i farven Dark Oliven, vi har kun et begrænset antal tilbage på lager. Har du brug for hjælp med størrelsen, se billede.

Pinewood Outdoor beklædning

Pinewood er officielt grundlagt i 1996 af Rainer Rüssel.
Historien om Pinewood begynder i starten af ​​90’erne. Salget af Pinewood outdoor beklædning startede som for de fleste andre mærker i en meget lille skala:
først blev der solgt direkte fra kælderen i privaten
Bilen i garagen måtte flyttes ud på gaden for at skaffe mere plads til lager og da garagen gennem årene blev for lille, blev udhuset også taget i brug som lager.

Pinewoods koncept

Virksomhedens forretningskoncept er at levere kvalitet og værdi for pengene og give brugeren funktionelle produkter, der overbevisende kan tillade mærkets kunder at nyde deres fritidsaktiviteter uanset vejret.

Virksomhedens vision er at skabe et internationalt stærkt mærke i midt prissegmentet, hvor forbrugere i Europa ser mærket som deres naturlige og foretrukne valg blandt de mærker, der allerede er på markedet.
Virksomheden vil have salg i alle større europæiske lande med kerneforretning på hjemmemarkedet i Sverige og i de øvrige nordiske lande

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg
Størrelse

C44

Produktdetaljer

– Ventilation der kan åbnes.
– Dobbelte lårlommer med lynlås og elastik i taljen.
– Bøjet knæ
– Velcro i benene
– Materiale: TC-1200. 65% polyester, 35% bomuld
– Specs C52: – Livvidde: 89-100 – Skridtlængde: 83-84