Vælg en side

Red & Fly Merino Beanie – ONESIZE

Original price was: 149,00 kr..Current price is: 119,00 kr..

Red & Fly Merino Beanie – ONESIZE Super let hue til vandring eller løb. Beanien er meget åndbar og perfekt at have med i lommen.

Varenummer (SKU): 2547854WM Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Red & Fly Merino Beanie – ONESIZE

Red & Fly Merino Beanie – ONESIZE er fremstillet i 80% Merinould 20% Polyamid med dobbeltlagskonstruktion i bunden, hvilket yder mere varme til dine øre. Desuden er oplægningen så fin at du ikke mærker syningerne og huen sidder samtidig helt tæt til hovedet. Hvilket gør Huen perfekt til vandreture, løbeture eller under hjelmen på cykelture.
20% polyamid er blevet tilføjet til stoffet, for at opnå en perfekt gendannelse af det og dets form efter brug.

Fordelen ved merinould

Merinould er foruden at være blødt,  hjælper dig med at regulere din kropsvarme. Skulle det ske at du falder i åen og bliver gennemblødt, så har Beanien også den fantastiske egenskab, at den tørre hurtigt, samtidig med at den stadig holder din krop varm.

Endnu en fantastik egenskab er, at merinould har  antibakterielle egenskaber, hvilket hæmmer svedlugt. Hvilket er en god ide hvis du bære huen under en hjelm eller lignende hvor det tit bliver for varmt. Desuden er Merinould også ekstremt åndbart og blødt mod huden og huen kan snildt vaskes i maskinen på 30 graders uldvask.

Hold varmen i soveposen med en hue

Vidste du at håndflader, fødder og hoved er de steder på kroppen som afgiver mest varme. Selvom det hver især kun er 10% varmetab, så er det stadig betydeligt når du prøver at holde varmen. Herved kan en hue beskytte dit hoved mod kulde, når du sover i telt om vinteren.

Selvfølgelig kan du også bruge huen om dagen under forskellige aktiviteter. Men hvis du er en frossenpind er det værd at overveje, at beholde beanieén på i soveposen. Når dit hoved, fingre og fødder holdes varme, vil varmen ikke undslippe og vil i stedet blive ført tilbage til kroppen. På den måde undgår du et stort varmetab når det er koldt.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg
Farve

Brun, Grå, Khaki, Navy, Rød, Sort

Produktdetaljer

‘- Vægt: ca 25 gram
– Materiale: 80% Merinould 20% Polyamid
– Uld giver varme, uden at overophede brugeren og trækker fugt ud.
– Fremragende kropstemperaturregulator
– dobbeltlagskonstruktion i bunden