Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 0
Er du til rabatkoder, nyheder og gode tilbud?

Sea to Summit – Trek & Travel Rejsesæbe (Bodywash)

Varenr. 9327868019373

35,00 kr.

Miljøvenligt Bodywash sæbe som har 50 stk blade fra Sea To Summit

Lagerstatus:På lager

Leveringstid:1-2 dage

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

Sea to Summit Trek & Travel Rejsesæbe

Denne her bodywash sæbe fra Sea to Summit er miljøvenligt og indholder 50 blade i pakken. Sea to Summit Trek & Travel Rejsesæbe er naturligvis bionedbrydelig og miljøvenlig, og er fri for parabener og phosphater. Duften på denne her Bodywash dufter af grøn te. Man må gerne tage den med overalt f.eks på fly. Denne her rejsesæbe har en vægt på 50 gram og pakkens størrelse er på 70 x 45 mm.

Miljøvenlig Bodywash sæbe

Rejsesæbe fra Sea To Summit er perfekt til rejsebrug, da den ikke fylder særlig meget med en vægt kun på 50 gram. Det er en supergod ting at have med på sig så ved man at man altid har noget sæbe på sig til at vaske kroppen med hvis nogen steder ikke har sæbe til rådighed. Sea to Summit Trek & Travel Rejsesæbe er opbevaret i en lille boks der har 50 blade med en fast form. Du tager blot et blad ud og så er det klar til brug når den kommer i kontakt med vand, skummer den op.

Specifikationer:

- 50 sæbe blade i pakken - Miljøvenligt - Indeholder ikke Parabener og Phosphater - Må medbringes i fly - Grøn te duft - Vægt: 50 gram - Størrelse: 70 x 45 mm.