Vælg en side
SPAR op til  25%

Sealskinz Filby WP Heated Gauntlet

1.489,00 kr.

Sealskinz Filby WP Heated Gauntlet med indbygget membran og varmeelementer med 3 neavuer.

Varenummer (SKU): 2365478WM Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Sealskinz Filby WP Heated Gauntlet

Sealskinz Filby WP Heated Gauntlet er en trelags-konstrueret handske med indbygget membran. Som er designet til at isolere og give et godt greb i meget koldt vejr.

Handsken er fremstillet med PrimaLoft® Gold-isolering og indbygget varmeelement. Hvilket du selv kan tænde og slukke for, når behovet opstår. Varmeelementet kan indstilles på tre niveauer (Low, Medium, High), og har en smart LED-indikator som viser det valgte niveau.

Fingrene på handsken er bøjede så det giver en bedre pasform, samtidig med at håndflader og fingre er fremstillet i gedeskind. Hvilket giver et godt greb, så du kan arbejde uden problemer. Håndledet af vanten kan snøres ind, hvilket giver en bedre beskyttelse mod kulde. På pegefingeren finder du en lille strop som bruges til ophæng. F.eks hvis du vil tørre vanten ved ilden.

Et 2200 mAh genopladeligt batterier og oplader medfølger. Handsken varmer i op til 5-6 timer alt efter hvor høj varme du bruger. Oplades ved hjælp af almindelg USB, så hvis du medbringer en powerbank på turen, har du varme til flere dage. Og med en vægt på kun 680 gram, kan du nemt have dem med i oppakningen.

Yderligere information

Størrelse

Large, Medium, Small, XL

Produktdetaljer

Vandtæt, vindtæt og åndbar Materialer: polyester, læder, elastan, polyuretan, PrimaLoft® Gold Isolering: PrimaLoft® Gold Vandafvisende fibre Indbygget varmeelement Genopladeligt batteri: 7,4 V 2200 mAh, op til 5-6 timers brug Knap til indstilling af varme (Low, Medium, High) LED-indikator viser valgt varmeniveau Håndflade og dele af fingre: gedeskind Slidstærkt Bøjede fingre Elastik ved håndleddet Snøre i kanten Strop til ophængning Genopladelige batterier og oplader medfølger Pakkemål: 340 x 100 x 160 mm. Vægt: 680 gram