Vælg en side
7% SPAR

Silky Bigboy 2000 Outback Edition

899,00 kr.

Silky Bigboy 2000 Outback Edition, stor foldesav til turbrug, passer fint ned i rygsækken. Opbevares i det medfølgende nylonetui.

På lager

Varenummer (SKU): 4903585754367 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Silky Bigboy 2000 Outback Edition

Silky Bigboy 2000 Outback Edition – Foldesav til turbrug. God til hvis du skal fælde større træer eller grene. Bigboy 2000 måler 760 x 90 x 20 mm i udfoldet tilstand.
Bigboy er en foldesav, hvilket gør den perfekt at have med i rygsækken. På den måde har du altid en sav ved hånden, når du eksempelvis skal save brænde.
Du kan også have saven liggende i bilen, hvis behovet opstår. Du kan også have den med på lejrtur eller camping.
Saven opbevares i det smarte medfølgende nylonetui.
Den sorte belægning af en unik nikkel- og tinblanding som Silky har påført klingen, inklusiv tænderne. Dette giver en lang klingelevetid og en utrolig skæreydelse. Derudover gør den mørke, ikke-reflekterende farve denne sav særdeles velegnet til taktiske operationer.

Ekstra sikkerhed og effektivitet i Silky saven

Den buede klinge ‘bider’ ubesværet ind i træet og holder saven i snittet. Med en klingelængde på 36 cm har du en stor Savelængde. Du kan derved nemt save stammer på op til 18 cm i diameter. Klingen kan foldes ud og ind og låses fast ved hjælp af låseknappen. Dette sikre at klingen ikke folder sammen over dine fingre ved et uheld.
Desuden har saven to forskellige savpositioner. Brug denne sav med begge hænder for enestående savkraft.

Håndtaget er fremstillet af en træ/plastik-sammensætning, hvilket giver en varm og behagelig berøring og et godt greb. Følelsen er lidt hårdere end det sædvanlige GOM gummihåndtag fra Silky, men det giver et bedre greb hvis du har fedtede fingre.

Klingen skal holdes ren for at bevare sin effektivitet. Harpiks opløst i olivenolie, hvilket er en effektiv og miljøvenlig måde at vedligeholde klingen med.

Når saven ikke bruges, skal du sørge for, at holde klingen tør. Opbevar saven på et tørt sted, helst i den medfølgende nylonetui.

Læs mere on saven HER

En løftet pegefinger

Husk venligst, at du er gæst ude i naturen og det ikke er tilladt at save i træer uden ejerens tilladelse.
I de danske skove er det staten der er ejeren…

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

‘- Autentisk premium japansk stål
– Bladlængde: 360 mm
– Tænder: 6,5 tænder pr. 30 mm
– Mål udfoldet: 760 x 90 x 20 mm
– Mål foldet: 405 x 80 x 20 mm
– Vægt: 478 gram
– Skær tykkelse: 1,7 mm
– Radius: 2000