Vælg en side
4% SPAR

Silky Gomboy 300-10 – Foldesav

Original price was: 649,00 kr..Current price is: 619,00 kr..

Silky Gomboy 300-10 – Foldesav, fremstillet i japansk stål, med en bladlængde på 30 cm, med 10 tænder per 30 mm.

På lager

Varenummer (SKU): 4903585121305 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Silky Gomboy 300-10 – Foldesav

Silky Gomboy 300-10 – Foldesav har mellemstore tænder,  og er en multifunktionel sav til forskellige udendørs formål. Uanset om du saver brænde til et bål under din vandretur gennem bjergene. Eller om du vil bygge en tripod for at tilberede et varmt måltid i skoven, er denne praktiske træksav en uundværlig del af dit udstyr!

Gomboyen har unikke tænder og saver når du trækker (træksav), hvilket kræver mindre energi og er let at styre. Dette giver dig ikke kun mulighed for at save meget hurtigt gennem tykke træstammer, det giver dig også mulighed for at lave et meget præcist snit. Hvilket er praktisk, når det kommer til præcision, f.eks når man vil bygge en fælde. I nogle situationer har du simpelthen brug for mere end blot en økse eller en kniv.

Saven er fremstillet i japansk stål og har 10 tænder pr 30 mm. Jo flere tænder der er på en savklinge, desto mere glat og præcis vil savskæret være, men det vil også tage længere tid at save gennem træet.

Denne foldesav er kompakt, let og kan nemt tages med i din rygsæk. På denne måde er du altid i stand til at save træ, når du bygger et shelter eller laver bål. Det er nemmere og hurtigere end at trække grene rundt gennem skoven eller samle små grene fra jorden, især i mørket eller når der er dækket af et tykt lag sne.

Læs mere on saven HER

Ekstra sikkerhed og effektivitet i Silky saven

Den buede klinge ‘bider’ ubesværet ind i træet og holder saven i snittet. Med en klingelængde på 30 cm har du en stor Savelængde. Du kan derved nemt save stammer på op til 15 cm i diameter. Klingen kan foldes ud og ind og låses fast ved hjælp af låseknappen. Dette sikre at klingen ikke folder sammen over dine fingre ved et uheld.
Saven har desuden to savpositioner så du kan save lige eller let bøjet. Brug denne træksav med begge hænder for enestående savkraft.
Håndtaget er fremstillet i gummi, hvilket giver et sikker og fastere greb i vådt vejr eller ved brug med handsker.

Klingen skal holdes ren for at bevare sin effektivitet. Harpiks opløst i olivenolie, hvilket er en effektiv og miljøvenlig måde at vedligeholde klingen med.
Når saven ikke bruges, skal du sørge for, at holde klingen tør og ren.

En løftet pegefinger

Husk venligst, at du er gæst ude i naturen og det ikke er tilladt at save i træer uden ejerens tilladelse.
I de danske skove er det staten der er ejeren…

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

‘- Autentisk premium japansk stål
– Bladlængde: 300 mm
– Tænder: 10 tænder pr. 30 mm
– Mål udfoldet: 765 x 70 x 20 mm
– Mål foldet: 335 x 65 x 20 mm
– Vægt: 310 gram
– Skær tykkelse: 1,4 mm