Vælg en side
13% SPAR

Silva ARC Jet S – Tommelfingerkompas – VENSTRE

Original price was: 649,00 kr..Current price is: 559,00 kr..

Silva ARC Jet S – Tommelfingerkompas – VENSTRE med jet nål og Spectra speed dial, specielt til mindre hænder.

På lager

Varenummer (SKU): 7318860201585 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Silva ARC Jet S – Tommelfingerkompas – VENSTRE

Silva ARC Jet S – Tommelfingerkompas – VENSTRE er dit genial, når du leder efter et højtydende tommelfingerkompas med Spectra speed dial grafik på kapslen. Spectra-mønsteret består af referencemærker og tal, der er designet til at forenkle din orientering.
Dette kompas har alle de avancerede kvaliteter, du har brug for til hurtig navigation, mens du kører, fås i venstre og højre version, hvad du nu foretrækker.

Tilpas din Arc Jet S

Tommelfingerpladen har et unikt design med en udskæring, der giver perfekt kontakt mellem tommelfinger og kort, og en fastgørbar tommelfingerplade til dem, der foretrækker det mere klassiske tommelfingergreb.

Skub det blot til / fra på bundpladen med et enkelt klik, prøv det og se, hvad du bedst kan lide. Desuden er tommelfingerbåndene lette at justere og fås i to versioner, et blødt og et fast bånd. De er begge inkluderet i pakken og er gummieret på indersiden for optimal friktion. Dette sikre at kompasset forbliver på plads og passer komfortabelt i din hånd.

Læs mere om kompasset HER.

Let at aflæse

ARC Jet S er designet som et ur og er let at læse og huske. Og så giver det dig mulighed for at bevæge dig hurtigere og mere præcist under orientering. Uanset om du er en elite eller bare fritidsinteresseret. Hjælper Spectra speed Dial dig med at holde dig på rette kurs. Selv i høj hastighed som forhindre dig i at lave for mange fejl.

Hvis du vil tilføje kortskalaer til dit kompas for nemt at måle afstande på orienteringskortet – skal du blot vedhæfte en af ​​de medfølgende skala klistermærker på bundpladen. Arc Jet S-kompasset leveres med fire forskellige skalaer; 1:15 k, 1:10 k, 1: 7,5 k eller 1: 4 k.

Tommelfingerkompasset kan anvendes til mere professionel orienteringsløb eller Trailrunning samt almindelig færden i naturen.

Yderligere information

Vægt 0,0400 kg

Produktdetaljer

‘- Størrelse: 86 x 84 x 11 mm
– Vægt: 26 gram
– Jet 2.0 nål
– Måleskalaer: 1: 4000; 1: 7.500; 1: 10.000; 1: 15.000
– Præcision: ± 1° (17.8 mils)
– Meget hårdfør
– Til venstre tommelfinger
– Unikt buefløjdesign giver ekstra tommelfingerstøtte og stabilitet
– Inkluderet tilbehør: Bløde og faste tommelfingerbånd
– Spectra speed dial: JA
– Aftagelig tommelfingerplade, to forskellige tommelfingerbånd og fire skala-klistermærker inkluderet Fås i højre og venstre version samt S og C