Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 0
Er du til rabatkoder, produktnyheder, tips & tricks, tilbud etc. - Så klik her

Silva Expedition S – tidligere Expedition 15 TDCL

Varenr. 7318860194788

Vejl. udsalgspris 699,00 kr.
569,00 kr.

Kompasset til den professionelle bruger!

Lagerstatus:På lager

Leveringstid:1-2 dage

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

Kompasset til den professionelle bruger!
Silva Expedition S er et perfekt redskab at have ved hånden, når naturen kalder. Expedition S har alle de features, du har brug for i et kompas, og sikkert også nogle du aldrig får brugt.

Dryflex™ og Clinometer
Silva Expedition S er udstyret med Dryflex™ greb på kompasrosen, der gør det let at dreje skive i regnvejr. Et par gummidupper på undersiden sørger for at kompasset ligger fast på kortet når kompashuset drejes.
Expedition S skiller sig ud fra mange andre kompasser ved at have et Clinometer, en hældningsmåler, inde i kompasrosen, så man kan måle terrænets hældning.

Fyldt med features
Udover at kunne fortælle dig hvor verdenshjørnerne er, så er Silva Expedition S fyldt med features. Der er en selvlysende markør til orientering i mørke og et forstørrelsesglas. Der er både lineal i millimeter og inches og en skala til kort på 1:25 000 og 1: 50 000, samt en skala til GPS brug.
Ekspeditions S har også indbygget justering for magnetisk misvisning, med mulighed for permanent justering for lokale forhold) og der er 45 graders udsyn gennem spejlet.
Den aftagelige rem er udstyret med sikkerhedslås.

Specifikationer: - Vægt: 86 g - Tidl. Expedition 15 TDCL - Kompasrose i Dryflex™ gummi - Kortskala i mm og inch, - GPS-skala: 1:25 000 og 1:50 000 - Kompatibel med næsten alle kort - Indbygget justering for magnetiske misvisninger - Selvlysende markør - Gummidupper - Indbygget lub - Clinometer (hældningsmåler) - Aftagelig rem