Vælg en side
23% SPAR

Therm-a-Rest Neoair Venture – WINGLOCK – REGULAR

Original price was: 1.109,00 kr..Current price is: 849,00 kr..

5- cm tykt liggeunderlag, med en unik konstruktion giver over hundrede isolerende celler, og er med til at give et fantastisk vægt/varme/pris forhold.

På lager

Varenummer (SKU): 0040818132708 Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Tykt, komfortabelt liggeunderlag, men stadig let

Therm A Rest Neoair Venture er lavet med den patentanmeldte WaveCore konstruktion, der giver ekstra tykkelse men uden at vægten forøges.
Den unikke konstruktion giver over hundrede isolerende celler, og er med til at give et fantastisk vægt/varme/pris forhold.

Neoair Venture er ligeså kompakt og komfortabel som de andre modeller af Therm A Rest Neoair. Det “larmer” ikke på samme måde som f.eks. All-Season gør, og har en næsten blød polyester overflade der er behagelig at ligge på.

Therm A Rest Winglock

Wing Lock er en ny ventil fra Therm A Rest.
Det er efterhånden 15 år siden at der sidst blev optimeret på ventilerne i liggeunderlagene, og nu er tiden inde til en opgradering.
Vigtigst at nævne er, at WingLock giver 3 gange større luftgennemstrømning og det er muligt at justere på lufttrykket i liggeunderlaget mens du ligger på det.
Når underlaget skal tømmes for luft, er det tilsvarende med 3 gange hurtigere tømning, takket være Therm-A-Rest Winglock.
Har du behov for at udskifte ventilen, kan dette også gøres uden værktøj.

Se her filmen der præsenterer Therm A Rest Wing lock:

Yderligere information

Vægt 0,5000 kg

Produktdetaljer

‘- R-værdi: 2,2
– Vægt: 540 gram
– Mål: 51 x 183 cm.
– Mål – pakket: 12,5 x 21
– Tykkelse: 5 cm.
– Materiale: Polyester
– Pakkepose medfølger