Vælg en side
26% SPAR

Therm A Rest Z-Lite SOL – Regular – GUL

Original price was: 529,00 kr..Current price is: 389,00 kr..

Therm A Rest Z-Lite SOL – Regular – GUL 3-sæsons æggebakke liggeunderlag med reflekterende folie

På lager

Beskrivelse

Kompakt liggeunderlag

Therm A Rest Z-Lite SOL – Regular – GUL er et kompakt 3 sæsons skum liggeunderlag med lukkede celler så det ikke kan suge fugt. Det foldes sammen som en harmonika og hvilket gør det til det mest kompakte skumunderlag på markedet, da det foldes til en rektangulær pakke der optager mindre plads end hvis underlaget skulle rulles.

Varmereflekterende side

Når du får dit Therm A Rest Z-Lite SOL – Regular – GUL liggeunderlag, ser du straks, at der er en farvet side og en sølv side.
Therm-A-Rest Z-Lite Sol er fremstillet med den patentanmeldte varmereflekterende aluminiumsoverflade, som reflekterer strålevarmen tilbage mod kroppen, hvilket giver en optimal isoleringseffekt op til 20% bedre end almindelige skumunderlag.
Sølvsiden er en varmereflekterende side, som du kan vende opad, når temperaturen kommer under+2 grader – så får du et par grader mere.
Ofte benyttes Z-Lite SOL underlaget som vinterliggeunderlag sammen med andre liggeunderlag, hvor også her sølvsiden vendes opad mod liggeunderlaget, for at reflektere den kropsvarme som søger nedad.
Du kender det varmereflekterende alulag fra eksempelvis nødtæpper.
Hvis du har prøvet et nødtæppe, vil du også hurtigt genkende den reflekterende varme, du finder på Z-lite Sol liggeunderlaget.
Mange spørger til forskellige længder, og vi må desværre oplyse at Liggeunderlaget kun findes i det velkendte 183 x 51 cm format.

God liggekomfort

Z-Lite Sol er lavet af to forskellige former for skum for at skabe robusthed på undersiden og blødhed i overdelen. Designet som en æggebakke øger liggekomforten samt isoleringsevnen idet luften vil ligge sig i “æggebakkehullerne” og isolere, og dermed sparer du vægt i forhold til et almindeligt skumliggeunderlag.

Hvorfor vælge ZLite som liggeunderlag?

Når du vandrer med andre, er det næsten helt sikkert, at du ser det klassiske Z-Lite liggeunderlag spændt fast på en rygsæk.
Og det er der en helt særlig årsag til – Z-lite er nemlig langt det mest foretrukne liggeunderlag, da der er ekseptionelt mange positive fordele ved liggeunderlaget.
Dem gennemgår vi her:

1. Det er ultralet, vejer minimalt
2. Det kan hænge udenpå rygsækken uden at tynge rygsækken
3. Hurtigt udtaget så du kan sidde i pauserne
4. Høj siddehøjde, hvis du sidder på det sammenfoldet
5. Punkterer ikke
6. Genialt som varmeforstærker under et eksempelvis selvoppusteligt liggeunderlag
7. Du kan benytte Z-lite til at vifte gang i bålet
8. Den gule side virker som sikkerhedsfarve i fjeldet (hvis du skal signalere til en helikopter)
9. Vandrer du i fjeldet, er Z Lite nok: Lyngen giver ekstra polstring under Z-Lite
10. Tag det med ved bålet som siddeunderlag for flere

Vigtigt ang. vægten på Thermarest liggeunderlag

Therm-a-Rest er ikke i stand til at lave underlag der rammer vægten præcist hver gang.
De refererer til en branchestandard på +/- 5% på det færdige produkt. Det skyldes små variationer i de materialer som underlagene laves af. De har valgt at oplyse en gennemsnitsvægt, udfra at de at gennemsnitsvægt er enklere at kommunikere end den mere præcise med enten et vægtinterval eller en gennemsnitsvægt med angivelse af en afvigelse.
Iøvrigt kan vi fortælle, at alle underlag bliver kvalitetskontrolleret før afsendelse, bl.a. ved at ligge med det dobbelte af anbefalet tryk i mindst 24 timer, før de bliver pakket og afsendt. Og det gælder ikke blot en stikprøve, men hvert eneste underlag.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

– 3-sæsons liggeunderlag
– Mål: 51 x 183 x 2,0 cm
– Vægt: 410 gram
– Lukkede celler
– Reflekterende folie
– ASTM-R Værdi: 2,0 (gammel R-værdi: 2,6)
– Pakmål: 51 x 16 x 13 cm – Farve: Gul med sølvreflekterende side