Vælg en side
9% SPAR

Trangia Billy Bålgryde 2.5L Aluminium

Original price was: 219,00 kr..Current price is: 199,00 kr..

Trangia Billy Bålgryde 2.5L Aluminium med håndtag og låg. Til brug ved madlavning over bål eller gasbrænder. passer til 27 serien.

På lager

Varenummer (SKU): 7315085012521 Kategorier: , , Brand:

Beskrivelse

Trangia Billy Bålgryde 2.5L Aluminium

Er I flere på tur, kan I lave mad i Trangia Billy Bålgryde 2.5L Aluminium.
Det smarte er, som med så meget andet Trangia, at alt passer sammen.
Hele Trangia 27 sættet passer ned i gryden når det hele skal pakkes sammen. Og sammen med en Trangia opbevaringspose/etui har du hele dit kogegrej samlet et sted.

Trangia Lejrgryde 2.5 liter passer til stormkøkken 27 serien men kan sagtens bruges sammen med andet tilbehør

Om Trangia Stormkøkken

Trangia blev grundlagt i 1925 af John E. Jonsson. Hans passion for teknologi og design gjorde at han fravalgte sit liv som landmand og i stedet startede sit eget firma ved navn Trangia, sammen med sin svigerfar. Hvilket har ledet den svenske stormkøkkenindustri i årtier.

Trangia er blandt de mest populære producenter af køkkengrej specielt gryder og pander, som ivrigt bruges af outdoorentusiaster rundt om i verdenen. Men Trangia er specielt kendt for deres Stormkøkken, som er både let og meget kompakt, og som har været en tro følgesvend blandt friluftsmennesker i generationer.
Ved navnet Trangia ved man hvad man får: Et kvalitets produkt der holder i mange år og som opfylder det behov du måtte have.

Trangia tilbehør

Ud over de mange forskellige Trangiamodeller der findes, kan du også finde en hel del tilbehør til Trangias populære stormkøkkener
Du kan blandt andet tilkøbe Trangia gasbrænder, Trangia multidisc, eller et nylonetui til at have tid trangiasæt i under transport .

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

‘- Lejrgryde med hank og låg.
– Fremstillet i aluminium
– Passer til 27 serien
– Vægt: 395 gram
– Indhold: 2,5 liter