Beskrivelse
Trangia kogebog
Endelig er der kommet Trangia Moment kogebog – The Outdoor Cookbook
Forfatterne bag, Nathalie Spjälle og Eric Tornblad er begge dedikerede udi det gastronomiske på et Trangia stormkøkken.
Det helt særlige ved denne bog er, at opskrifterne er enkle med ganske få ingredienser.
Der er nemlig tænkt over sammensætningen af retterne, så du får både energi men også en stor smagsoplevelse.
Det ses blandt andet i opskrifterne Stegte Fyldte Tomater med Feta ost, Tortellini med brændt smør spinat og parmesan, eller Rensdyrgryde.
Overskuelig opdelt kogebog
Når du rammer de første sider, mødes du af en overskuelig opbygget menu for bogens indhold således er opskrifterne inddelt i morgenmad, frokost og aftensmad.
Men også kapitler om forfatterne og tips og trick til brug af Trangia stormkøkken er der blevet plads til.
Og sørme om ikke der også er en fin lille huskeliste.
Bogen er på ialt 90 sider, og er på engelsk – og så er den naturligvis rigt illustreret med mange af opskrifterne færdiganrettet, så du rigtig kan blive inspireret 🙂
Om Trangia Stormkøkken
Trangia blev grundlagt i 1925 af John E. Jonsson. Hans passion for teknologi og design gjorde at han fravalgte sit liv som landmand og i stedet startede sit eget firma ved navn Trangia, sammen med sin svigerfar. Hvilket har ledet den svenske stormkøkkenindustri i årtier.
Trangia er blandt de mest populære producenter af køkkengrej specielt gryder og pander, som ivrigt bruges af outdoorentusiaster rundt om i verdenen. Men Trangia er specielt kendt for deres Stormkøkken, som er både let og meget kompakt. Men som også har været en tro følgesvend blandt friluftsmennesker i generationer.
Ved navnet Trangia ved man hvad man får: Et kvalitets produkt der holder i mange år og som opfylder det behov du måtte have.