Beskrivelse
Den klassiske mexicanske ret
Trek’N Eat Chili con Carne er den klassiske kødret med kidneybønner, oksekød, krydderier og ristede løg.
Ikke helt uden grund er Trek n Eats Chili con Carne blevet mere end almindelig populær blandt vandringsfolket.
Opskriften holder Katadyn, som står bag TreknEat helt tæt, og det er ganske klart når du først får sat tænderne i retten, ude på vandreturen om aftenen.
Sådan tilbereder du frysetørret mad
Langt de fleste vælger at hælde det kogende vand direkte ned i posen, som da også er fremstillet til dette formål.
MEN, du kan opleve at maden ikke får trukket nok.
Et lille gastronomisk fif er, at hælde posens indhold op i en gryde med det kogende vand, og lade det småsimre i 5 minutter under omrøring.
Dertil kan du med fordel pifte retten op med eksempelvis poseris, pasta eller spaghetti.
Og skal du virkelig være helt blandt dine turdeltagere, så hiver du en lille ketchupflaske op af rygsækken eller en krydderikarrusel.
Den noget trivielle mad på en 14 dages vandretur, får helt nye smagsnuancer på den måde 🙂
Velbekomme.
Indholder derudover:
Krydderier, tomater, vegetabilsk protein, mælkesukker og havsalt med jod.
Allergene: gluten, mælk