Beskrivelse
Nudler og oksekød frysetørret mums
Trek’N Eat Jægergryde med oksekød er en lækker middagsret med nudler, oksekød, krydderier, champignoner og løg
Sådan tilbereder du frysetørret mad
Langt de fleste vælger at hælde det kogende vand direkte ned i posen, som da også er fremstillet til dette formål.
MEN, du kan opleve at maden ikke får trukket nok.
Et lille gastronomisk fif er, at hælde posens indhold op i en gryde med det kogende vand, og lade det småsimre i 5 minutter under omrøring.
Dertil kan du med fordel pifte retten op med eksempelvis poseris, pasta eller spaghetti.
Og skal du virkelig være en helt blandt dine turdeltagere, så hiver du en lille ketchupflaske op af rygsækken eller en krydderikarrusel.
Den noget trivielle mad på en 14 dages vandretur, får helt nye smagsnuancer på den måde 🙂
Velbekomme.
Indholder bl.a. :
Nudler, oksekød, krydderier, flødepulver, stivelse, smørfedtpulver, champignoner, løg, tomatpulver, havsalt med jod, fortykkelsesmiddel og guarkernemel.
Se en gennemgang af vores frysetørret mad, samt ideer til hvordan du kan pifte retten op.