Vælg en side

Lifestraw Vandrensning

er vores mest velkendte vandrensnings mærke da de er kendte for deres børnevenlige sugerørsfiltre, som kan stikkes direkte ned i en bæk, sø eller vandpyt. Hvilket giver dig mulighed for at drikke med det samme uden at vente på at vandet er kørt igennem slangen.

Et vandrensningsfilter fra Lifestraw med slange tager lidt længere tid at bruge, da det først skal køre igennem en slange.
Men det kan ofte være nødvendigt hvis vandet er grumset og fuld af jord.

Det er også det mest sikreste valg, hvis du f-eks er på rejse i udlandet, hvor vandet er meget tvivlsomt.
Disse vandrensningsfiltre er de bedste da de renser for alle slags baktera og protozoer.

 

Vandrensningstabletter

Katadyn Micropur Forte er også et godt valg da det renser vandet ved hjælp af Sølvioner og klor på et par timer, og efterlader jord og andet snavs i bunden af flasken. Dette kan ofte være den sidste løsning hvis vandet er meget forurenet.

Fordelen ved vandrensningstabletter er at vandet får en meget lang holdbarhed, på optil 6 måneder.
Dette er ideelt hvis du har en masse dunke med vand stående i kælderen. Det kan også være hvis du vil drikke af vandet fra regnvandstønden.

Ulempen ved drikkevand, der er renset med klor-baserede rensningsmidler, er at det får en underlig eftersmag. Men med et anti-klorid middel kan du dog nemt neutraliserer smagen af klor, så vandet smager bedre.

Vi byder på mange forskellige vandrensningsfiltre fra katadyn, samt Origins som er lidt billigere end andre mærker. 

Vandrensningsfilter

Vi har mange forskellige vandrensningsfiltre alt efter hvor effektive de er. Katadyn laver mange unikke vandpumper med eller uden keramiske filtre.

Nogle rensefiltre benytter også aktivt kulfilter til at rense vandet med. Aktivt kul renser drikkevand for pesticider, tungmetaller, flourstoffer, klor og kemikalier. Hvilket også fjerner dårlig lugt og smag.

Reservedele til de forskellige filtre sælger vi naturligvis også, og er som regel vedhæftet som relateret så de er nemme at finde. 

Hvordan ved jeg at filtret når max rensning?

Alle vores keramiske filtre stopper automatisk med at virke, når rense filtret når maksimal rensekapacitet
Det foregår ganske simpelt ved at vandfiltret bliver tilstoppet af mikropartikler i det keramiske filter.
Når rensefiltret bliver stoppet kan vand ikke trænge igennem og du risikerer ikke at drikke urent vand.