Vælg en side
19% SPAR

Acepac Bar bag MKII Black

Original price was: 459,00 kr..Current price is: 369,00 kr..

Acepac Bar bag MKII Black er en praktisk styrtaske med skulderstrop til din cykel. Ideel til cykel og vandreture i ujævnt terræn. Kan monteres bag på Bar roll MKIII.

På lager

Varenummer (SKU): 547896216 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Acepac Bar bag MKII Black

Acepac Bar bag MKII Black er en smart cykeltaske fremstillet af nylon 6.6 (PU-belægning 1500 mm H20). Tasken inkluderer en udtagelig vandtæt pose (coated Nylon RipStop stof, PU 5000mm med tapede sømme). Som med garanti holder indholdet i posen tørt. Du kan bruge drybagen separat hvis du ønsker. 

Styrtasken fastgøres foran på Bar roll MKIII Black styrtasken eller på Bar Harness, som skal købes separat. Du kan selvfølgelig også montere den direkte på styret. Det smarte ved denne model er at den inkludere en lang skulderrem så den ligner i en ganske almindelig taske. Du kan derfor sagtens tage med ind i butikken når du skal købe proviant til turen. Skulderremmen kan selvfølgelig undlades og du kan benytte tasken som ekstra opbevaringsplads på din cykel. 

Monteres ved hjælp af to kraftige velcrostropper på cykelstyret eller foran på Bar Roll. 

Den forreste lynlåslomme har små rum som lukkes med en vandtæt YKK-lynlås som kan åbnes fra begge sider. Giver dig hurtig adgang til indholdet, ideel til f.eks penge, pas eller nøgler.
I taskens hovedrum er der en skjult mesh-organisator. Sidenetlommer på tasken til f.eks opbevaring af energibare eller emballage.
Lad os holde stierne rene!

Se vores andet udvalg Acepac udstyr HER.

Produktdetaljer

– Vægt: 270 gram
– Mål: 25 x 12 x 16 cm
– Volumen: 5L
– Drybag materiale: coated Nylon RipStop stof, PU 5000mm med tapede sømme
– Materiale: nylon 6.6 (PU coating 1500 mm H20)