Vælg en side
13% SPAR

Acepac Drop post bag MKIII Black

Original price was: 459,00 kr..Current price is: 399,00 kr..

Acepac Drop post bag MKIII Black er en praktisk saddeltaske til din cykel. Passer til næsten set alle slags cykler incl børnecykler.

På lager

Varenummer (SKU): 547896216-1 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Acepac Drop post bag MKIII Black

Acepac Drop post bag MKIII Black er en smart saddeltaske fremstillet af Nylon Robic, der er brugt (PU-belægning 1500 mm H20). Tasken inkluderer en udtagelig vandtæt pose (coated Nylon RipStop stof, PU 5000mm med tapede sømme). Er et meget let og slidstærkt stof, som med garanti holder indholdet i posen tørt. Du kan bruge drybagen separat hvis du ønsker. 

Saddeltaske har en bred vifte af anvendelsesmuligheder. Uanset om det er på en teleskopsadel eller på en gruscykel som en del af et lys setup. Den er også velegnet til små stel og børnestel, hvor der ikke er nok plads mellem baghjulet og sædet. En 7 liters saddeltaske giver dig god opbevaringsplads.

Remmen omkring saddelstiverne er af polypropylen, syet med Hypalon for at garantere den maksimalt mulige fiksering og eliminere bevægelse af tasken på stiverne. Udstyret med Camlok-låse, der forhindrer mulig glidning af remmen. Ligeledes udstyret med Nifco-mærkespænder (-20°C), hvilket gør poserne nemme at håndteres selv med handsker. 

Det bedste er at du ikke behøver at afmontere tasken når du slår lejr eller holder hvil. Du kan bare trække den gule drybag ud og lade resten hænge. Dette er en god ide hvis det har regnet og din taske er blevet våd så den kan tørre i solen. Dit indhold vil forbliver tørt takket være drybagen.

Se vores andet udvalg Acepac udstyr HER.

Produktdetaljer

– Vægt: 320 gram
– Mål: 35 x 16 cm
– Volumen: 7L
– Drybag materiale: coated Nylon RipStop stof, PU 5000mm med tapede sømme
– Materiale: nylon 6.6 (PU coating 1500 mm H20)