Vælg en side
SPAR op til  20%

Aclima Designwool Marius Headover – Halsedisse

Original price was: 299,00 kr..Current price is: 239,00 kr..

Aclima Designwool Marius Headover – Halsedisse, praktisk og varm halsedisse fra Aclima, lavet af 100% merinould

Varenummer (SKU): 70340410WM Kategorier: , , , Brand:

Beskrivelse

Halsedisse i klassisk norsk design:

Aclima Desinwool Marius er en varm, blød halsedisse i et flot design, der egner sig godt til udendørsaktiviteter om sommeren, eller skiløb om vinteren. Mønsteret er designet af den norske Unn Søiland i 1953 og er opkaldt efter skuespilleren Marius Eriksen. Marius er et klassisk, og et af de mest moderne norske mønstre unn Søiland har lavet.

Varm merinould der hæmmer svedlugt:

Aclima Designwool er fremstillet af 100% Merinould, der foruden at være blødt, også hjælper dig med at regulere din kropsvarme. Skulle det ske at du falder i åen og bliver gennemblødt, så har ulden også den fantastiske egenskab, at den tørre hurtigt, samtidig med at den stadig holder din krop varm.
En helt særlig egenskab ved merinould er, at ulden hæmmer svedlugt, hvilket gør dette halstørklæde perfekt til let aktivitet i sommervarmen, eller til hverdags brug. Designwool er tyndt og varmt, så du kan sagtens bruge halsedissen som improviseret ørevarmer eller hue.
Halstørklædet tåler maskinvask på 40 grader og strygning ved lav varme, er heller intet problem. Dog Anbefaler vi at du benytter en speciel uldshampoo og når halsrøret er ren, så stræk det ud inden du hænger det op.

Om Aclima:

Aclima ejes af familien johansen, der igennem tre generationer er blevet en vigtig og kompetent tekstilproducent. Aclima ligger stor vægt på gammel norsk tradition og er stolte af at alle deres produkter bliver produceret i Europa. De har hyppig kontakt til deres productionslager i Estland, som de har et godt samarbejde med. Hvilket giver Aclima rig mulighed for at kvalitetsteste deres varer før de bliver solgt i butikkerne. Aclimas mål er at få flere til at nyde den smukke natur og stræber efter at efterkomme deres kunders ønsker.

Yderligere information

Vægt 0,2000 kg
Farve

Lysegrå, Mørkegrå

Produktdetaljer

– Vægt: 230 gram
– Til både damer og herre
– Farve: Norefjell, gräfjell
– størrelser: ONESIZE
– Det klassiske norske Marius design
– Åndbart
– Hurtigtørrende
– Lugtafvisende
– Varmeregulerende
– Kradser ikke
– Blødt uld
– Materiale: 100% TEC behandlet merino uld