Vælg en side
SPAR op til  50%

Aclima Leisurewool Short Sleeve Shirt – Herre skjorte

Original price was: 1.099,00 kr..Current price is: 549,00 kr..

Stærk og solid kortærmet herre skjorte fra Aclima fremstillet i 100% Merino uld

Beskrivelse

Solid, kortærmet skjorte

Aclima Leisurewool woven er en blød og behagelig herre skjorte med korte ærmer. Skjorten er produceret i 100% merino uld, hvilket gør skjorten både varm og åndbar. Kan bruges til mange forskellige udendørsaktiviteter eller til hverdagsbrug. Endnu en fordel ved Leisure Short sleeve Shirt er at skjorten er let, den vejer nemlig kun 240 gram og er derfor let at have med i oppakningen.

Fordelen ved Merinould

Foruden at være blødt, hjælper Merinoulden dig med at regulere din kropsvarme. Skulle det ske at du falder i åen og bliver gennemblødt, så har ulden også den fantastiske egenskab, at den tørrer hurtigt, mens den holder din krop varm.

En helt særlig egenskab ved merinould er, at ulden hæmmer svedlugt, hvilket gør denne skjorte perfekt til let aktivitet i sommervarmen, eller ved eksempelvis vandring i fjeldet. Uldskjorten kan selvfølgelig også bruges om vinteren eller som almindelig skjorte til hverdag.
Uldskjorten tåler maskinvask på 40 grader og strygning ved lav varme, er heller intet problem. Dog Anbefaler vi at du benytter en speciel uldshampoo.

Om Aclima:

Aclima ejes af familien johansen, der igennem tre generationer er blevet en vigtig og kompetent tekstilproducent. Aclima ligger stor vægt på gammel norsk tradition og er stolte af at alle deres produkter bliver produceret i Europa. De har hyppig kontakt til deres productionslager i Estland, som de har et godt samarbejde med. Hvilket giver Aclima rig mulighed for at kvalitetsteste deres varer før de bliver solgt i butikkerne. Aclimas mål er at få flere til at nyde den smukke natur og stræber efter at efterkomme deres kunders ønsker.

Aclima materialevalg

Aclima er kendt for deres høje miljøkrav til såvel produktion, som valg af råvarer.
Uld er i sig selv en fornybar og miljøvenlig ressource.
Ulden er i sagens natur biologisk nedbrydelig ved, at uldfibrene består af proteiner der er nyttige for insekter og mikrober.

Al emballage er naturligvis FSC godkendt, der bidrager til bæredygtigt skovbrug.
Og som en naturlig del af den store focus på miljøansvar, er Aclima selv ISO 140001 certificertet og vælger tilsvarende kun samarbejdspartnere med tilsvarende ISO certificeringer.

Yderligere information

Vægt 0,2000 kg
Farve

Grøn, Navy

Størrelse

Large, Medium, Small, X-Large, XX-Large

Produktdetaljer

‘- Vægt: 240 gram (medium)
– Til mænd
– Farver: Fås i Navy og Grøn
– Åndbar
– Hurtigtørrende
– Lugtafvisende
– Varmeregulerende
– Kradser ikke
– Blødt uld
– Materiale: 100% merino uld