Vælg en side

Aclima LightWool 140 relaxed beanie Unisex Navy Blazer

349,00 kr.

Aclima LightWool 140 relaxed beanie Unisex Navy Blazer  Let og kompakt Merinould hue – Perfekt til vandreture, løbeture og under cykelhjelmen.

På lager

Varenummer (SKU): 7034041054305-1 Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Aclima LightWool 140 relaxed beanie Unisex Navy Blazer

Merino Uld huen er lavet i Aclimas Lightwool serie med 140 gram Soft Merino uld.
Perfekt til vandreturer, løbeturer og under cykelhjelmen. Den tynde strik gør det nemt at have hue på under hjelmen så du ikke fryser om ørene.

Desuden er beanien super åndbar og merinoulden har antibakterielle egenskaber så huen vil ikke lugte så hurtigt som andet stof. Desuden tørre den hurtigt hvis den bliver våd.

Aclima materialevalg

Aclima er kendt for deres høje miljøkrav til såvel produktion, som valg af råvarer.
Uld er i sig selv en fornybar og miljøvenlig ressource.
Ulden er i sagens natur biologisk nedbrydelig ved, at uldfibrene består af proteiner der er nyttige for insekter og mikrober.

Al emballage er naturligvis FSC godkendt, der bidrager til bæredygtigt skovbrug.
Og som en naturlig del af den store focus på miljøansvar, er Aclima selv ISO 140001 certificertet og vælger tilsvarende kun samarbejdspartnere med tilsvarende ISO certificeringer.

Hold varmen i soveposen med en hue

Vidste du at håndflader, fødder og hoved er de steder på kroppen som afgiver mest varme. Selvom det hver især kun er 10% varmetab, så er det stadig betydeligt når du prøver at holde varmen. Herved kan en hue beskytte dit hoved og hals mod kulde, når du sover i telt om vinteren.

Selvfølgelig kan du også bruge huen om dagen under forskellige aktiviteter. Men hvis du er en frossenpind er det værd at overveje, at beholde beanieén på i soveposen. Når dit hoved, fingre og fødder holdes varme, vil varmen ikke undslippe og vil i stedet blive ført tilbage til kroppen. På den måde undgår du et stort varmetab når det er koldt.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

– Fibre: 17,5 g micron
– Materiale: Merino Uld 100%
– Anvendes til: hverdags brug, løb, cykling, vandring og camping