Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 7
Er du til rabatkoder, produktnyheder, tips & tricks, tilbud etc. - Så klik her

Aclima Lightwool Crew Neck – HERRE

Varenr. 70340410137133WM

Vejl. udsalgspris 699,00 kr.
529,00 kr.

Langærmet og tynd uldundertrøje i merino uld. Kløfri, lugtafvisende og hurtigtørrende.

Vælg
Vælg
Large
Medium
Small
X-Large
XX-Large
Ryd

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

Lækker varm uld undertrøje

Lightwool er Aclimas tyndeste merino produkter, hvor der er lagt vægt på bevægelsesfrihed og åndbarhed. Det er ofte sportsfolk og outdoor entusiaster som vælger Lightwool, fordi det lede fugten væk fra kroppen og giver dig fuld bevægelsesfrihed.
Lightwool Crew Neck egner sig rigtig godt til udendørsaktiviteter om sommeren, eller skiløb om vinteren. Kan bruges som undertrøje eller almindelig trøje om sommeren. Light

Fordelen ved merinould

Det helt særlige ved merinould er, at ulden hæmmer svedlugt, hvilket gør denne trøje perfekt til let aktivitet i sommervarmen eller blot som undertrøje ved eksempelvis vandring i fjeldet.
Skulle du blive våd, så har merinoulden den fantastiske egenskab, at den tørre hurtigt samtidig med at den holder dig varm.
Merinould er utrolig blødt og behageligt at have på og det klør ikke ligesom almindeligt uld gør. Dette gør merinould det foretrukne valg ved udendørsaktiviteter.

Uldtrøjen tåler maskinvask på 40 grader og strygning ved lav varme, er heller intet problem. Dog Anbefaler vi at du benytter en speciel uldshampoo og når uldtrøjen er ren, så stræk den ud inden du hænger den op.

Om Aclima:

Aclima ejes af familien Johansen, der igennem tre generationer er blevet en vigtig og kompetent tekstilproducent. Aclima ligger stor vægt på gammel norsk tradition og er stolte af at alle deres produkter bliver produceret i Europa. De har hyppig kontakt til deres productionslager i Estland, som de har et godt samarbejde med. Dette giver Aclima rig mulighed for at kvalitetsteste deres varer, før de bliver solgt i butikkerne. Aclimas mål er at få flere til at nyde den smukke natur og stræber efter at efterkomme deres kunders ønsker.

– Kan vaskes på 40 grader
– Flade sømme, undgå slid på huden
– Materiale: 100 % merinould,
– Vægt: 140 gram
– Kløfri
– Høj kvalitet
– Letvægtig
– Lugtafvisende
– Ventilerer og regulerer efter kropstemperaturen