Vælg en side
SPAR op til  33%

Aclima Lightwool Undershirt Tee Woman

Original price was: 599,00 kr..Current price is: 399,00 kr..

Aclima Lightwool Undershirt Tee Woman, en tynd kortærmet uldundertrøje til damer i 100% merino uld. Kløfri, lugtafvisende og hurtigtørrende.

Varenummer (SKU): 7034082WM Kategorier: , , Tags: , Brand:

Beskrivelse

Aclima Lightwool Undershirt Tee Woman

Lightwool er Aclimas tyndeste merino produkter, hvor der er lagt vægt på bevægelsesfrihed og åndbarhed. Det er ofte sportsfolk og outdoor entusiaster som vælger Lightwool, fordi ulden har den egenskab at den leder fugten væk fra kroppen og giver dig fuld bevægelsesfrihed uden at trøjen klæber til kroppen.

Aclima Lightwool Undershirt Tee Woman egner sig rigtig godt til udendørsaktiviteter om sommeren, eller skiløb om vinteren. Kan bruges som undertrøje om vinteren eller almindelig trøje om sommeren.

Fordelen ved merinould

Det helt særlige ved merinould er, at ulden hæmmer svedlugt, hvilket gør denne trøje perfekt til let aktivitet i sommervarmen eller blot som undertrøje ved eksempelvis vandring i fjeldet.

Skulle du blive våd, så har merinoulden den fantastiske egenskab, at den tørre hurtigt, mens den samtidig holder dig varm.
Merinould er utrolig blødt og behageligt at have på og klør ikke ligesom almindeligt uld gør. Dette gør merinould til det foretrukne valg blandt udendørsaktiviteter.

Uldtrøjen tåler maskinvask på 40 grader og strygning ved lav varme, er heller intet problem. Dog Anbefaler vi at du benytter en speciel uldshampoo og når uldtrøjen er ren, så stræk den ud inden du hænger den op.

Om Aclima

Aclima ejes af familien Johansen, der igennem tre generationer er blevet en vigtig og kompetent tekstilproducent. Aclima ligger stor vægt på gammel norsk tradition og er stolte af at alle deres produkter bliver produceret i Europa.

De har hyppig kontakt til deres productionslager i Estland, som de har et godt samarbejde med. Dette giver Aclima rig mulighed for at kvalitetsteste deres varer, før de bliver solgt i butikkerne. Aclimas mål er at få flere til at nyde den smukke natur og stræber efter at efterkomme deres kunders ønsker.

Aclima materialevalg

Aclima er kendt for deres høje miljøkrav til såvel produktion, som valg af råvarer.
Uld er i sig selv en fornybar og miljøvenlig ressource.
Ulden er i sagens natur biologisk nedbrydelig ved, at uldfibrene består af proteiner der er nyttige for insekter og mikrober.

Al emballage er naturligvis FSC godkendt, der bidrager til bæredygtigt skovbrug.
Og som en naturlig del af den store focus på miljøansvar, er Aclima selv ISO 140001 certificertet og vælger tilsvarende kun samarbejdspartnere med tilsvarende ISO certificeringer.

 

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg
Størrelse

Medium, Small, XS

Produktdetaljer

‘- Kan vaskes på 40 grader
– Flade sømme, undgå slid på huden
– Materiale: 100 % merinould
– Til kvinder
– Vægt: 150 gram
– Kløfri
– Høj kvalitet
– Letvægtig
– Lugtafvisende
– Ventilerer og regulerer efter kropstemperaturen