Vælg en side

Aclima Liner sokker – tynde uldsokker

99,00 kr.

Aclima Liner sokker – tynde uldsokker Lækre tyndeuldsokker

Varenummer (SKU): 703404101796-VM Kategorier: , , Brand:

Beskrivelse

Aclima Liner sokker – tynde uldsokker

Aclima Liner sokker – tynde uldsokker er udviklet med henblik på at give en god og varm hverdagssok.
Strømpen er fremstillet af materiale som gør den både blød, slidstærk og elastisk, samtidig med at merinoulden gør den dejlig varm. Ulden har desuden den fantastiske evnel, at den holder dine fødder tørre og lugtfri.

Aclima Liner Sock er en dejlig blød og tynd sok til hverdage, for dig som elsker at opholde dig udendørs, både sommer og vinter.
Er det ekstra koldt udenfor er Acllima Liner socks geniale som inderstrømper med en tyk uldsok udenover. På den måde fryser du helt sikkert ikke dine fødder, og du undgår gnavesår.

Hold varmen i soveposen med strømper

Vidste du at håndflader, fødder og hoved er de steder på kroppen som afgiver mest varme. Selvom det hver især kun er 10% varmetab, så er det stadig betydeligt når du prøver at holde varmen. Herved kan et par vandrestrømper beskytte dine tær mod kulde, når du sover i telt om vinteren.

Selvfølgelig bruger du også sokkerne om dagen under forskellige aktiviteter. Men hvis du er en frossenpind er det værd at overveje, at beholde strømperne på i soveposen, hvis altså de ikke lugter😀

Når dit hoved, fingre og fødder holdes varme, vil varmen ikke undslippe og vil i stedet blive ført tilbage til kroppen. På den måde undgår du et stort varmetab når det er koldt.

Ønsker du yderligere varme på fødderne kan vi anbefale et par bivuaksko eksempelvis Mos Down Slippers.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg
Strømpe størrelse

32-35, 36-39, 40-43, 44-48

Produktdetaljer

‘- Materiale: Merinould (68%), Elastan (15%), Polyamid (7%)
– Ekstra elastisk omkring ankel og vrist
– Fugttransporterende
– Forstærket hæl og tå