Vælg en side
SPAR op til  20%

Aclima Warmwool Crew Neck – Herre

549,00 kr.599,00 kr.

Lækker og blød langærmet undertrøje fremstillet af Total Easy Care merinould, der holder dig dejligt tør og varm i al slags vejr.

Varenummer (SKU): 703404100187 - VM Kategorier: , , Brand:

Beskrivelse

Aclima Warmwool Crew Neck – Herre

Aclima WarmWool er norske Aclimas mest populære serie. Den er fremstillet af Total Easy Care (TEC)-behandlet merinould, hvilket gør tøjet ekstra blødt. Merinoulden isolerer rigtig godt, selvom du skulle blive fugtig, og holder dig dejligt varm selvom du befinder dig i minusgrader.
Aclima Warmwool Crew Neck – Herre egner sig derfor rigtig godt til dig som holder af at dyrke friluftslivet i al slags vejr.

Om Aclima

Aclima er en svensk virksomhed, der producerer tøj, der sælges i hele europa.
Og ikke nok med det, så er Aclima også stolte af at kunne holde deres tekstilproduktion indenfor Europas grænser.
Dette betyder at kvalitetssikringen er langt mere pålidelig og kvalitetskontrol er langt lettere.
De lækre merinouldprodukter er da også kendt som førsteklasses kvalitet fra det svenske firma, der har har produceret i europa siden 1999.

Men det er ikke kun indenfor friluftslivet, at uldtøjet benyttes med stor velbehag.
Således har også politi, redningspersonale, militær og væbnede styrker i mange lande i udlandet fundet Aclimas uldundertøj perfekt til mere krævende brug.

Medarbejderne hos Aclima er utroligt dedikerede omkring produkterne, hele vejen i produktionskæden fra råvare til færdigprodukt.


Aclima materialevalg

Aclima er kendt for deres høje miljøkrav til såvel produktion, som valg af råvarer.
Uld er i sig selv en fornybar og miljøvenlig ressource.
Ulden er i sagens natur biologisk nedbrydelig ved, at uldfibrene består af proteiner der er nyttige for insekter og mikrober.

Al emballage er naturligvis FSC godkendt, der bidrager til bæredygtigt skovbrug.
Og som en naturlig del af den store focus på miljøansvar, er Aclima selv ISO 140001 certificertet og vælger tilsvarende kun samarbejdspartnere med tilsvarende ISO certificeringer.
Selve fremstillingen af de populære uldprodukter opfylder den krævende Oeko-Tex 100 standard, som sikrer en certificeret udviklingsproces, der minimerer brugen af syntetiske kemikalier, som i produkterne holdes til et absolut minimum.
Det forekommer faktisk kun i forbindelse med elasticiteten i produkterne, for at sikre en længere holdbarhed på dit uldtøj

 Dertil har Aclima har en ZQ-certificering på, at de merinofår, der leverer ulden til Aclima. ZQ certificeringen sikrer at fårene er behandlet godt i fårets levetid

 Overskudsmaterialer fra produktionen bortskaffes ikke af Aclima, men doneres eksempel til en virksomhed, der producerer boksesække til boksning og kampsport.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg
Størrelse

Large, Medium, X-Large, XX-Large

Produktdetaljer

‘- Uldundertøj – trøje
– Materialer: 200 gram blødt Merino Wool.