Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

0 0
Er du til rabatkoder, produktnyheder, tips & tricks, tilbud etc. - Så klik her

Aclima Warmwool Pulse Heater – Håndledsvarmere

Varenr. 703526WM

Vejl. udsalgspris 279,00 kr.
209,00 kr.

håndledsvarmere til både mænd og damer i flotte farver. Holder dine hænder varme samtidig med at du har fingrene fri.

Vælg Ryd

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Rødovre

5 stjerner på Trustpilot

Holder dine hænder varme

Hold dine hænder og håndled varme mens du er på fjeldtur eller er ude og gå tur med hunden. Pulse Heater er fremstillet af Aclimas varmeste uld kaldet Warmwool, hvilket gør friluftshandskerne egnet til skiløb eller sejllads.
Disse håndledsvarmere er også ekstremt nyttige blandt cykel ryttere, der vil beskytter deres hænder mod kulde, men samtidig have hænderne fri til at låse cyklen op eller tage telefonen.

Fås i mange flotte farver og er ONE SIZE, hvilket betyder at både mænd og damer kan få glæde af dem.

Fordelen ved Merinould

Foruden at være blødt, hjælper Merinoulden dig med at regulere din kropsvarme. Skulle det ske at du falder i åen og bliver gennemblødt, så har ulden også den fantastiske egenskab, at den tørrer hurtigt, mens den holder din krop varm.

En helt særlig egenskab ved merinould er, at ulden hæmmer svedlugt, hvilket gør disse håndledsvarmere perfekt til let aktivitet i sommervarmen, eller ved eksempelvis vandring i fjeldet. Uldskjorten kan selvfølgelig også bruges om vinteren eller som almindelig skjorte til hverdag.
Uldskjorten tåler maskinvask på 40 grader og strygning ved lav varme, er heller intet problem. Dog Anbefaler vi at du benytter en speciel uldshampoo.

Om Aclima:

Aclima ejes af familien johansen, der igennem tre generationer er blevet en vigtig og kompetent tekstilproducent. Aclima ligger stor vægt på gammel norsk tradition og er stolte af at alle deres produkter bliver produceret i Europa. De har hyppig kontakt til deres productionslager i Estland, som de har et godt samarbejde med. Hvilket giver Aclima rig mulighed for at kvalitetsteste deres varer før de bliver solgt i butikkerne. Aclimas mål er at få flere til at nyde den smukke natur og stræber efter at efterkomme deres kunders ønsker.

Besøg Aclimas hjemmeside HER for yderligere information

- Vægt: 200 gram (medium) - ONE SIZE - Åndbar - Hurtigtørrende - Lugtafvisende - Varmeregulerende - Kradser ikke - Blødt uld - Materiale: 100% merino uld - Farver: Fås i pink, rød, sort, blå, oliven