Vælg en side
21% SPAR

Calazo Høyfjellskart Galdhøpiggen – Detaljeret kort

125,00 kr.

Utroligt detaljeret kort over området i og omkring Galdhøpiggen, Norges officielt højeste top

På lager

Varenummer (SKU): 9789188779663 Kategori: Brand:

Beskrivelse

Ses vi på toppen til en kop kaf?

Galdhøpiggens top er officielt den højeste top og med afgang fra Spiterstulen er turen op til toppen et must for alle besøgende i Jotunheimen.
Det utroligt detaljerede højfjeldskort giver god mulighed for at planlægge din tur og eventuelle små afstikkere i området.
Og er du heldig, kommer du op til toppen i godt vejr, og får et helt unikt udsyn ud over det sydlige Jotunheimens mange toppe, mens du drikker en kop varm kaffe i den bemandede hytte på toppen.
Kortet viser naturligvis de markerede vandreruter op til tinden, og til de omkringliggende lokationer
Kortet er utroligt præcist da det er baseret på laserskanning fra fly, den nyeste teknologi når der skal laves kort til seriøst brug.

Historien om Calazo Forlag og deres kort

Calazo Forlag er en virksomhed der er startet i Sverige i 2007 af Fredrik Hjelmstedt og Jonas Sundvall, 2 friluftsnørder, der manglede nogle guider da de ville udforske områder i deres hjemland.
Da de ikke kunne finde nogle bøger, skrev de sammen de 2 første bøger: Svenska Toppturer og Stockholms friluftsliv.

Det var en succes!

Og derfra gik det stærkt.
Idag er der omkring 80 guidebøger og cirka 200 forskellige friluftskort over både Danmarks, Sveriges, Finlands og Norges mest populære friluftsområder.
Da først Fredrik og Jonas gik igang med Danmark, var det oplagt først at tage fat i nogle af vores største naturperler: Møns Klint og Silkeborg.

Siden da er flere områder kommet til, bl.a. Kyst til Kyst-stien, Søhøjlandet, Hærvejen, Mols Bjerge og Thy samt kort over Øhavsstiens samlede strækning på 220 kilometer.
-Og flere vandrekort kommer hele tiden til 🙂

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

Specifikationer: – Målestok: 1:20.000
– 5 cm på kortet er 1 km i virkeligheden
– Sprog: Norsk
– Materiale: Vandafvisende Tyvek
– Dækker: Område i Jotunheimen – Spiterstulen, Juvasshytta, Svellnosbrean, Tverråtindan, Tverråbrean, Styggebrean, Galdhøe, Tverrbottindan og Bukkeholstindan