Vælg en side
21% SPAR

Calazo Øhavsstien Syd – Ærø & Rudkøbing

Original price was: 159,00 kr..Current price is: 125,00 kr..

Detaljeret vandrekort over danske Øhavstien, den sydlige del omfattende Ærø og Rudkøbing i 1:25.000

På lager

Beskrivelse

Calazo Øhavsstien – Ærø & Rudkøbing

Vandrekort udgivet på dansk, i størrelsesforholdet 1:25:000 hvilket betyder at 4 cm på kortet modsvarer 1 km i virkeligheden.
I kortet er der detaljerede vandreruter, MTB-spor, cykelruter, teltningspladser, shelters, lejrpladser, vandposter og meget mere.
Vandre kortet Calazo Øhavsstien – Ærø & Rudkøping omfatter den sydlige del af Øhavsstien

Historien om Calazo Forlag og deres kort

Calazo Forlag er en virksomhed der er startet i Sverige i 2007 af Fredrik Hjelmstedt og Jonas Sundvall, 2 friluftsnørder, der manglede nogle guider da de ville udforske områder i deres hjemland.
Da de ikke kunne finde nogle bøger, skrev de sammen de 2 første bøger: Svenska Toppturer og Stockholms friluftsliv.

Det var en succes!

Og derfra gik det stærkt.
Idag er der omkring 80 guidebøger og cirka 200 forskellige friluftskort over både Danmarks, Sveriges, Finlands og Norges mest populære friluftsområder.
Da først Fredrik og Jonas gik igang med Danmark, var det oplagt først at tage fat i nogle af vores største naturperler: Møns Klint og Silkeborg.

Siden da er flere områder kommet til, bl.a. Kyst til Kyst-stien, Søhøjlandet, Hærvejen, Mols Bjerge og Thy samt kort over Øhavsstiens samlede strækning på 220 kilometer.
-Og flere vandrekort kommer hele tiden til 🙂

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

Speficikationer:- Målestok: 1:25.000 - 4 cm på kortet er 1 km i virkeligheden - Sprog: Dansk, Tysk og Engelsk - Materiale: Vandafvisende Tyvek - Kortet dækker den sydlige del af Øhavstien omfattende Ærø og Rudkøbing