Vælg en side
14% SPAR

DD Junior Frontline Hammock

Original price was: 499,00 kr..Current price is: 429,00 kr..

DD Junior Frontline Hammock, hængekøje til børn med myggenet og opbevaringslommer. I samme gode kvalitet som voksen modellen.

På lager

Varenummer (SKU): 0707273931665 Kategori: Brand:

Beskrivelse

DD Junior Frontline Hammock

DD Junior Frontline Hammock hængekøjen er det perfekte valg hvis du ønsker at vende dit barn til hængekøje camping.
DD Frontline hængekøjens kvalitet er den samme som i juniorversionen. Den samme komfort, åndbarhed og brugervenlighed som dens storebror, bare i en mindre størrelse på 1,9 x 1,1 m (sammenlignet med 2,7 x 1,4 m for storebroren).

Det integreret myggenet giver fuld beskyttelse mod myg og andet kryb og hvis du sover i et område uden insekter, kan myggenettet rulles sammen og hænges på spredestængerne, eller hele hængekøjen kan vendes om med stængerne fjernet, hvilket skaber en behagelig åben hængekøje, hvorfra du kan se på stjerner om natten.

Åndbarhed og brugervenlighed

To basislag af behageligt, åndbart polyester sikrer, at dit barn ligger godt tilpas hele natten under varme forhold. Når det bliver køligere, kan et oppusteligt liggeunderlag stikkes ind mellem lagene for ekstra isolering.

Opsætning er let som en leg, ligesom alle DD hængekøjer.  Junior Frontline er nemlig udstyret med en 4 meter strop på hver side som bruges til at hænge hængekøjen op mellem to træer, og elastisk snoren holder myggenet væk fra kroppen.

4 lommer (1 i hvert hjørne) som er perfekt til opbevaring af tilbehør som lommelygte, kort og endda legetøj!

Bemærk venligst! Denne hængekøje er ikke vandtæt. Vi vil anbefaler derfor at du parre denne hængekøje med DD Tarp 2×2 – den perfekte kompakte størrelse til at dække hængekøjen. Du kan selvfølelig også bruge en større version se vores udvalg HER.

Produktdetaljer

‘- Mål: 1,9 m x 1,1 m velegnet til børn optil 120 cm
– Vægt: 750 gram
– 4 x indvendige ophængningsløkker
– 4 indvendige lommer til opbevaring af små værdigenstande – disse kan bruges i enhver hængekøje-konfiguration!
– Myggenet mål: 2 x 4 meter
– 2 x spredestænger
– 2 x elastiksnor
– Opbevaringspose medfølger