Vælg en side

Flextailgear Xing-Tex Zero Down Vest

1.399,00 kr.

Xing-Tex Zero Down Vest isolerende vest med luft puder i stedet for dun. Pustes op med envejsventil, som er godt gemt på indersiden.

Varenummer (SKU): 124587WM Kategori: Brand:

Beskrivelse

Xing-Tex Zero Down Vest

Xing-Tex Zero Down Vest erstatter de traditionelle dun, og bruger luft i stedet, som isoleringskilde.
Ved at puste vesten op varmer du faktisk dig selv op. Du kan selv regulere varmen ved at tilføje mere eller mindre luft.
Materialer er også ekstremt holdbar og vandafvisende.

isoleringskapaciteten er 1,3 gange højere end bomuldsprodukter. Det svare til samme varmeisolering som ande eller gåsedun.

Xing-Tex´s Vision er at bidrage til miljøbeskyttelsen. Udskiftning af dun med luft kan reducere udledningen af ​​affaldsgas og spildevand og herved beskytte miljøet.
Materialet er blødt og fremstillet af 8,8 genbrugte plastikflasker.

Sådan bruger du Zero Down

Vesten pustes op manuelt via den lille slange som er godt gemt på indersiden, alternativt kan du pusten den op med eksempelvis Flextailgear Pump 2 Pro.
Det tager ca 5 udåndinger at puste vesten op alt efter hvor spændt du ønsker den være. Envejs ventilen sørger for luften ikke undslipper mellem vejrtrækningerne og ved hjælp af et tryk på siden af ventilen, kan du lade luften undslippe og herved bestemme hårdheden af vesten.
Zero Down er meget let og kan foldes sammen til en lille klump du kan have i hånden. Den er derfor ideel at have med i oppakningen hvis du fryser.

Vesten har snørrelukning  i kanten som du kan spænde til så varmen ikke siver ud. De to sidelommer er ligeledes udstyret med silikone så varmen ikke kan undslippe. Der er også e stor inderlomme til f.eks et kort, en lommelygte eller mobiltelefon.

Yderligere information

Størrelse

Large, Medium, XL

Produktdetaljer

‘- Vægt: 375 gram
– Materiale: fremstillet af 8,8 genbrugte plastikflasker