Vælg en side
21% SPAR

Flextailgear Zero Pump

Original price was: 469,00 kr..Current price is: 369,00 kr..

Flextailgear Zero Pumpen er den mindste og letteste pumpe på markedet, udstyret med et genopladeligt 650 mAh batteri, som er i stand til at holde strøm i op til 25 min.

– Vægt: 34 gram
– Mål: 2.6 x 7.5 cm
– Styrke: 2,5 kpa tryk (180 L/min)
– Batteri kapacitet: 650 mAh
– Kan pumpen suge: JA
– Multi nozzles medfølger: 6 stk

 

På lager

Varenummer (SKU): 0689989558972 Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Flextailgear Zero Pump – verdens mindste pumpe til liggeunderlag

Flextailgear Zero Pump er den hidtil mindste og letteste Pumpe fra Flextailgear. Den fylder ikke mere end 2,6 x 7,5 cm og så vejer den kun 34 gram. Zero Pumpen er designet til at være den letteste og mindste udendørs pumpe på markedet. Det lette design gør den ideel til ultralette (UL) brugere, der fokuserer på at minimere vægten af ​​deres oppakning.

Pumpen Kan nemt hænge foran på rygsækken ved hjælp af den lille strop/nøglering, så du kan blæse luft på dig selv hvis det bliver for varmt. Og når du skal tænde op i bålet kan pumpen også hjælpe med at få gang i flammerne.

Pumpen kan også suge luft i stedet for at blæse, Så du kan bruge den derhjemme hvis du vil vakuumpakke dit tøj så det fylder minimalt i skabet. Perfekt til f.eks dyner, puder eller soveposer, som kan komprimeres.

Flextail Zero pumpen er udstyret med et kraftigt batteri, der giver dig op til 25 minutters uafbrudt pumpning (med pause hvert 10 minut). Du kan puste luftmadrasser, bolde, svømmeringe og meget mere op på ingen tid.

Pumpen er naturligvis genopladelig og har et medfølgende USB- C kabel med samt en manual. Du får også 6 forskellige puste hoveder/nozzles med, som passer til stortset alle liggeunderlag. En stor fordel ved en elektrisk pumpe er at du undgår at spyt eller kondens samler sig indvendigt i dit underlag, som kan danne mug.

Læs mere om Pumpen HER

Yderligere information

Vægt 50 kg
Farve

Hvid, Orange

Produktdetaljer

– Vægt: 34 gram
– Mål: 2.6 x 7.5 cm
– Styrke: 2,5 kpa tryk (180 L/min)
– Batteri kapacitet: 650 mAh
– Campinglygte: NEJ
– Kan pumpen suge: JA
– Multi nozzles medfølger: 6 stk
– Genopladelig: JA
– Batteri: RCR123A (3,7V)
– Driftstid: 25 min
– Rem og USB C kabel medfølger samt manual
– Lydsvag: 68 decibel

Du kunne også være interesseret i...