Vælg en side
SPAR op til  30%

Foldbar vanddunk med tappehane

59,00 kr.139,00 kr.

Foldbar vanddunk med tappehane let sammenklappelig vanddunk til brug på lejrpladsen eller campingturen. Fremstillet af Slidstærkt polyethylen (LDPE).
Vælg mellem flere størrelser

Varenummer (SKU): 42600881700 - VM Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Foldbar vanddunk med tappehane

Let folde vanddunk til brug på lejrpladsen, campingturen eller festivallen.
Foldbar vanddunk med tappehane er fremstillet af Slidstærkt polyethylen (LDPE). Vanddunkene har et håndtag så du nemmere kan transportere dunken når den er fyldt. Den 20 liters model har to 2 håndtag. Dunkens åbning måler 31 mm og har en smart taphane på siden så du nemt kan hælde vand op i din kop eller drikkeflaske.

Hvad er der specielt ved disse vanddunke?

Til forskel fra de billigere vanddunke fra harald nyborg er disse Vanddunkene fødevaregodkendt, og fremstillet i genanvendeligt polyethylen LDPE som har en lav densitet, hvilket gør dunken fleksibel og foldbar. LDPE anvendes ofte til film, poser, emballage, og forskellige typer beholdere.
LDPE er også fødevaregodkendt da Polyethylen er en af de plasttyper, som har færrest giftige følgere. Det er desuden også den plastform der produceres mest af i verdenen, da det er det plastik som kræver færreste ressourcer at fremstille, hvilket er mere skånsomt for miljøet.

Vand som opbevares i disse beholdere får ingen dårlig eftersmag.

Læs mere om LDPE HER

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg
Størrelse

10 Liter, 20 Liter, 5 Liter

Produktdetaljer

– Regulerbar tappehane
– 31 mm bred hals med hanen
– Bærehåndtag ( 2 håndtag på 20 L dunken)
– Materiale: polyethylen (LDPE)
– Volumen: 5 – 10 – 20 liter