Vælg en side
25% SPAR

Grand Canyon Fairbanks 190 – RØD

Original price was: 549,00 kr..Current price is: 409,00 kr..

Sovepose

På lager

Varenummer (SKU): 5703384084615 Kategorier: , , Brand:

Beskrivelse

Grand Canyon Fairbanks 190 – RØD

Grand Canyon Fairbanks 190 – RØD er en allrounder og med sin helt vandtætte underside er den ideel til de kølige fugtige nætter i sheltere eller under tarp.

Mumieformen minimerer mængden af overskydende luft indeni posen, så du hurtigt kan varme soveposen op med din egen kropsvarme. Desuden spare du også vægt. Kombineret med den velformede hætte, er den indvendige og justerbare skulderkrave kilden til en god og varm nats søvn. Og bliver det lidt for varmt, kan du nemt lufte ud gennem den tovejs sidelynlås, uden at få kolde tær.

Den bløde inderpose er meget behagelig at ligge i og sikrer dig den helt rette komfort. Ydermaterialet på oversiden er fremstillet af et smudsafvisende og hurtigttørrende materiale. Og så er bunden af soveposen vandtæt.

Forholdet mellem pris, kvalitet og gode specifikationer, er i fokus, når du ser på Grand Canyon soveposer som en mulig næste sovepose.
Soverposerne er nemlig alle fremstillet i kvalitetsprodukter, og samtidig er prisen holdt nede, så du kan få mulighed for at købe en god sovepose, til en billig penge, og med en rigtig god kvalitet.
Har du brug for en sovepose til eksempelvis festivalbrug eller bare har brug for en ekstra sovepose i hjemmet, til overnattende gæster, er Grand Canyons soveposer en oplagt mulighed.

Historien bag Grand Canyon

Ikke mange ved det, men Grand Canyon er faktisk dansk.
Det er nemlig vores eget danske, meget populære Outdoorvirksomhed Nordisk Company, som står bag.
Grand Canyon er tiltænkt friluftsfolk, som ikke har brug for det superlette eller superdyre, men fortsat i rigtig god kvalitet.

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

‘- Vægt: 1,85 kg.
– Personhøjde: 190 cm.
– Materiale (ydre): Ripstop Polyester
– Materiale (indre): Mikrofibre Polyester
– Lynlås hele vejen rundt
– Form: Mummy (top bredere end bund)
– Kompressionspose medfølger
– Pakstørrelse (LxO): 42×27 cm. Anbefalede temperaturer: – Ekstrem: -21° C
– Komfort – mænd: -4° C
– Komfort – kvinder: 2° C