Vælg en side
25% SPAR

Helinox Sunset Chair

1.199,00 kr.

Helinox Sunset Chair er den klassiske letvægts turstol fra Helinox med ekstra høj ryg og nakkepude. Kan bære op til 145 kg.

På lager

Varenummer (SKU): 8809759232135 Kategorier: , , , Brand:

Beskrivelse

Helinox Sunset Chair

Da Helinox kom med deres kompakte letvægts stole, revolutionerede de markedet.
Deres første stol Chair One er efterhånden blevet en klassiker. Helinox Sunset Chair er lavet i traditionel stil dog men en højre ryg på 98 cm, perfekt til f.eks fiskeri eller lejrurer.
Sunset stolen har den samme gode kvalitet som de traditionelle Helinox lejrstole. Ryglænet er fremstillet i delvist mesh med en lækker nakke pude så du kan tage dig en lur.
Stolen har en bæreevne på 145 kg og er nem at samle og skille ad. Også har den små side lommer hvor du kan opbevare mindre genstande.

Den lave Chair One stol er oplagt til friluftsfolket, der ofte “arbejder” ved jordniveau. Når aftensmaden tilberedes over Trangia eller når der måske når der skal holdes en pause på vandringsturen.

Lejrstol med god siddekomfort

Årsagen til Helinox’ succes skal ikke kun findes ved den lave vægt. men siddekomforten er også helt i top, og du finder god hvile for din ryg.
Stellet har almindelige ben til forskel fra Ground Chair modellen. Gummifødderne sørger for at stolen står fast på glatte overflader. Opholder du dig steder med løst terræn som sand, sne eller mudder kan et groundsheet være en god ting at have med.

se vores store udvalg af lejrstole og camping møbler HER

Læs mere on stolen HER

 

Yderligere information

Vægt 0,9800 kg

Produktdetaljer

‘- Maksimal personvægt: 145 kg
– Vægt: 1375 gram
– Fylder sammenpakket 47 x 14 x 12 cm
– Størrelse samlet: 72 x 59 x 98 cm
– Stol ramme materiale DAC TH72M aluminium
– Folde stol, der kommer i handy taske
– Nem og hurtig at samle
– Nem at rengøre
– Inderlommer