Vælg en side
29% SPAR

Hultafors Åby skovøkse

Original price was: 1.699,00 kr..Current price is: 1.199,00 kr..

Perfekt til fældning, udskæring og spaltning

På lager

Varenummer (SKU): 7391408417709 Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Hultafors Åby skovøkse

Hultafors Åby skovøkse byder på mange anvendelsesmuligheder. Ægget på Åby skovøkse er mere lige og slibning og god til øge præcisionen. Den lange og smalle skaft holder vægten nede samtidig med, at du får en stor kraft. Skal du bygge et shelter? så er Åby skovøkse perfekt til forarbejdning af brænde og udskæring samt præcisionsarbejde. Åby skovøkse vil være din bedste kammarat i skoven og den er ikke til at undvære. Den er håndsmedet og fremstillet i svensk øksestål i Hults Bruk.

Hultafors – Sveriges ældste smedje

Historien om smedjen Hultafors Bruk går langt tilbage i historien, faktisk skal vi helt tilbage til år 1697 for at finde den første økse smedet i Hultafors Bruk.
De mere end 300 års smede kunst er gennem generationer overleveret fra mester til elev og idag har vi resultatet af de mange års viden idet vi kender som Hultafors Bruk.

Stålet som benyttes i Hultafors’ økser er ligeledes forfinet gennem århundreder og idag er den eksakte legering en velbevaret fabrikshemmelighed.

Takket være stålet, kan du faktisk finde en gammel, rusten Hultafors økse, og slibe den op til at kunne bruges helt på lige fod som en ny købt økse – så godt er stålet i en økse fra Hultafors!

Yderligere information

Vægt 0,0000 kg

Produktdetaljer

Specifikationer: – TotalVægt: 1015 gram
– Vægt hoved: 700 gram
– Længde skaft: 610mm/ 24″
– Træskaft i amerikansk hickory, behandlet med linolie. Æggen er færdigslebet, blankpoleret og klar til brug
– Ægbeskytter i læder medfølger
– Lige æg med skandinavisk slibning