Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Allerød

5 stjerner på Trustpilot

0 0
FLYTTETILBUD - SE HER

Hultafors Ågelsjön – Lille turøkse

Varenr. 7391408417600

799,00 kr.

Perfekt til alle slags udskæringer og arbejde ved lejrpladsen

Lagerstatus:På lager

Leveringstid:1-2 dage

Billig fragt – priser fra 39,-

Fri fragt med GLS ved køb over 500,-

Spar fragten – afhent i Allerød

5 stjerner på Trustpilot

Hultafors Ågelsjön Mini Håndøkse

Denne her mini økse fra Hultafors Ågelsjon, er velegnet til brug f.eks på camping, i skoven eller oppe i fjeldet. Øksen er super perfekt til mange opgaver, f.eks til forberedelse af bål m.v og den er smidig og letanvendelig, der gør at det er nemt at bruge øksen på grund af den lave vægt på kun 775 gram.

Det ekstra gode ved korte skaft, er at den er let at have i rygsækken eller sætte fast i bæltet. Hultafors Agelsjön er håndsmedet og fremstillet af i svensk øksestål i Hults Bruk. Stålets bearbejdes med 40-60 slag, hvilket øger stålets tæthed og dermed øksens holdbarhed.
Det korte skaft giver også mulighed for at benytte Hultafors Ågelsjön til at snitte med, som nødkniv – eksempelvis når der skal snittes spåner til båltænding.

Hultafors – Sveriges ældste smedje

Historien om smedjen Hultafors Bruk går langt tilbage i historien, faktisk skal vi helt tilbage til år 1697 for at finde den første økse smedet i Hultafors Bruk.
De mere end 300 års smede kunst er gennem generationer overleveret fra mester til elev og idag har vi resultatet af de mange års viden idet vi kender som Hultafors Bruk.

Stålet som benyttes i Hultafors’ økser er ligeledes forfinet gennem århundreder og idag er den eksakte legering en velbevaret fabrikshemmelighed.

Takket være stålet, kan du faktisk finde en gammel, rusten Hultafors økse, og slibe den op til at kunne bruges helt på lige fod som en ny købt økse – så godt er stålet i en økse fra Hultafors!

Specifikationer.

– Målsamlet: 85 x 52 cm
– totalvægt: 775 gram
– Mål: Sammenpakket: 46 x 15 cm
– Vægt, hoved: 600 gram
– Længde:Skaft: 236 mm/ 9″
– Træskaft i amerikansk Hickory
– Behandlet med linolie konvex slibning af æg
– Æggen er Færdigslebet, blankpoleret og klar til brug
– Ægbeskytter i læder medfølger
– Håndsmedet i sverige