Vælg en side
23% SPAR

Hultafors Friluftskniv OK1

Original price was: 259,00 kr..Current price is: 199,00 kr..

Hultafors Friluftskniv OK1 er en holdbar friluftskniv med friktionsgreb. Med 80 mm bæltestrop. Knivsryggen kan bruges til tændstål.

– Strygestål (medfølger ikke.)
– Bladlængde: 93 mm.
– Total længde: 209 mm.

På lager

Varenummer (SKU): 7317843801118 Kategorier: , , Brand:

Beskrivelse

 Hultafors Friluftskniv OK1

Hultafors Friluftskniv OK1 er en holdbar friluftskniv med friktionsgreb god til hårdt arbejde.

Dolken har en slidstærk bæltestrop som passer til et max 80 mm bredt bælte, hvilket også er udstyret med en holder til tændstål.
Bladet er fremstillet af 3,0 mm japansk stål og har en skandinavisk slibning som er hærdet til 58-60 HRC. Knivsbladet er udstyret med en antirust belægning, som forhindre rustdannelse. Ryggen på bladet er udformet således at det fungere med tændstål.

Den skandinaviske slibning giver optimal skarphed og er ideel til at slibe igen og igen ved hjælp af en slibesten, se HER.

Skaftet er fremstillet af solidt PP-Plast med friktionsgreb af sanoprene. Klingen måler 82 mm hvilket gør kniven meget holdbar og kan bruges i enhver situation. Bæltestroppen kan fjernes, hvis du ønsker at sætte hylstret fast på knappen i dine bukser i stedet.

Knivsbladet er forsynet med en lasergraveret skala (25 -50 mm / 1-2″) for hurtig opmåling af diverse ting, så som tykkelse af reb eller grene, eller til størrelsen på fisk.

Produktdetaljer

– Strygestål (medfølger ikke.)
– Bladlængde: 93 mm.
– Total længde: 209 mm.

Du kunne også være interesseret i...